gizemozdemirr90 Nrsn basin sagolsun canim😔 yavrun simdi cennette, oyle dusun. Zamaninda dogsaymista seni farkli sekillerde uzecekmis, belki hayirlisi boyle olmustur. Rabbim yine nasip eder en dogru zamanda insallah🙏🏻
VeraVrea Nrsn basınız sağolsun, allah sabır versin.. ömrü yokmus dünyada diyecek bir sey bulamıyorum çok üzgünüm…
Babyyyymother Nrsn cok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim.Basiniz sagolsun😔 Rabbim sana sabır versin insallah en kısa sürede içini ferahlatsin..
Seyda652 Nrsn başın sagolsun canım Rabbim yine nasip eder sakın ümitsizliğe kapılma bide eski yazışmaları okudum 27 haftayı gecmemişmiydin sen
Nrsn Seyda652 27+5 olacaktı ama sancıyla geldiğimde 27 cıktı gelisimi yavasladi sanirim ya da sancilardan etkilendi
iremgun Nrsn başınız sağolsun insan diyecek söz bulamıyor. Başa çıkılması zor bir acı maalesef biliyorum. Sadece nacizane başa çıkamadığınızı farkederseniz destek alın ben reddettim ama büyk hataymış sonradan farkettim ve destek aldım çok faydası oldu. Rabbim acınızı dindirsin yüreğinize su serpsin inşallah 🤲
Mel-in7dain Nrsn çok üzüldüm Rabbim sana sabırlar versin. Ne olursa olsun sen bir anne oldun o da senin evladın ahirette seni bekleyen bir bebeğin olacak onunla elbet kavuşacaksınız. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacağın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Seyda652 Nrsn anladım canım 3 evladını kaybetmiş biri olarak söylyrm Rabbine sıhın ve inanıyorumki en güzel zamanda en gizelini sana nasip edicektir
nzlm45 @Nrs mesajını gördüğümden beri öyle üzülüyorum ki ta içimde hissettim. da yeni mesajlalmıştık seninle, Allah sana bol sabır versin inşallah @Nrsn
biyologelif Nrsn çokk üzüldüm çok. Ne denir ki evlat acısı insanı içini yakıp kavuruyor burdaki birçok arkadas tattı malesef. Rabbim güç kuvvet versin sabır versin. Bundan sonra Allah elinizi boş bırakmasın . Kötü oldum
Ilkannem gizemozdemirr90 bence de öyle benim de zaten tek göğüsümden 25 ml çıkıyor. Eğer etrafında sana kayısı hoşafı yapabilecek olan biri varsa yaptirsana gerçekten faydası olduğunu düşünüyorum…. Bir dene istersen.. sen humanayi kaç kere içiyorsun Bende çok korkuyorum sütüm tamamen kesilir diye çocuk emmiyo diye..
gizemozdemirr90 Ilkannem benim 2sinden toplam 25 cikiyor henuz maalesef. Bebege de yetmiyor. iciyorum hosaf. Humana da iciyorum 2-3.
Ilkannem Nrsn tüylerim diken 🥺 şuan üzüntüden kendimi tutamadım ağlıyorum Allah sana sabır versin bende geçen sene 20 hafta da kaybetmiştim kızimi… Ne desek zaten boş. Kimsenin tek kelimesi sana merhem olmaz Isyan etme lütfen ben çok çok çok eminim birdaha olacak seninde. Üzülme demiycem içindekini at. Ağla bağır çağır. Sakin içine atma. Allah kalbine güç versin. Sana sabır eşine sabır versin. Cennet de senin evladın. Seni bekliyor. Hiç seni terk etmedi. Dualarimdasin… 💔🤲
VeraVrea nzlm45 kalbinde sorun oldugu için ve enfeksiyon oldugu için sıkıntı olmus sanırım😔 tam 27. Haftaya baslamıstım ki bu haber beni çok üzdü, allahım hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. İnsallah en kısa zamanda yaraları sarılır güzel bir haberle yeniden bir evlat sahibi olurlar
nzlm45 VeraVrea amin amin inşallah şimdi namazda ona çok dua ettim tez zamanda evladını kucağını alsın diye, ama gerçekten üzüntüm de hiç geçmiyor mesajı okuduğumdan beri, öyle zor ki