twinsmom00 gizemozdemirr90 lütfen banada dua edERMISIN Bebeklerim ikiz vaktinde sağlıkla dogsunlar diye adim Şeyma. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH
Sevi36610 Babyyyymother merhaba.sordum ameliyathanede çekim yokmuş sadece oda çekimi var.iki çeşit albüm varmış 400-500 TL dedi fiyatlarına.size numarasını atayım ordan görüşün ben de öle yapacağım.05383689264 Reyhan gündüz yimicim fotoğraf stüdyosu olarak geçiyormuş
Babyyyymother Sevi36610 hmm anladım teşekkür ederim.Sadece odada olması biraz kötü oldu ilk anlar daha çok insan istiyor hatira 🤭 Neyse sağlık olsun belki zaten virüsten dolayi o bile olmayabilir.Dogum tarihiniz ücretiniz kesinlestimi sizin?
Sevi36610 Babyyyymother ikiside netleşmedi daha😂muhtemelen Mayıs sonu kesinleşir Haziran başı ortası gibi doğum olur Die düşünüyorum.evet pandemiden dolayı çekim yokmuş ameliyathanede.
Babyyyymother Sevi36610 Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda en güzel en doğru zamanda gelir yavrunuz 🤲 odaları gesebildiniz mi beğendiniz mi?😊
Sevi36610 Babyyyymother çok kalabalıktı o yüzdem gezmedim.tek kişilik oda onu sordum.doğumhanede nst ye girdim geldim
Babyyyymother Sevi36610 evet odalar tek kişilik güzel ferah odada büyük bir tane koltuk var uzun.Banyosu da büyük baya ferah yani .Hatta bir cephesi otelin havuzunu görüyor manzaralı sayılır 😁
biyologelif gizemozdemirr90 hani düğünde ayakkabının altına isim yazılır ya sanada bizler için dua listesi mi oluştursak🤓
gizemozdemirr90 biyologelif 😂 ben bu grupta dogumu bekleyen herkes icin edicem, o an aklima isim gelmeyebilir😂😂
nzlm45 @iremgun şimdi kontrolden geldim, saati karıştırmışm 2 saat bekledik öyle yoruldum ki anca yazıyorum, bebiş fena değil ama o da beklerken yorulmuş heralde arkası dönük uyuyordu, eve geldim yorgunluktan bayılmışım, siz gittiniz mi ağrı için doktora
iremgun nzlm45 yaa olsun sağlık olsun dinlenin şimdi bol bol. Bebişte uyuyor büyüyecek annesi😊🤗 doktorum bir ilaç verdi onu aldım eğer geçmezse çarşamba gel dedi. Kasılman var mı diye sordu yok dedim hala kasaılmanın ne olduğunu tam bilmiyorum ama inşallah yoktur yani bir ağrı sızı hissetmiyorum. İşten de izin verdiler erken geldim dinlendim şimdi ağrım yok şükür benim de.
Babyyyymother Sevi36610 hahaha aynen ordan iste o kadarcık da istekte bulun zaten için açılsın en azından 😂😂😂
Babyyyymother iremgun canim bu arada bu aylarda kalsiyum da çok önemli ondan da agri olabilir bebek çünkü depolardan kalsiyumu fazlasıyla alıyormuş aklında bulunsun.Ben hem takviye hemde yogrt fln desteklemeye çalışıyorum şimdi aklıma geldi doktorum cok önemli demisti çünkü 🌸
nzlm45 iremgun kasılma çok kötü bişey Allah korusun, karnın çok sert oluyor dokununca beton gibi oluyor, inşallah olmaz kimseye valla
iremgun Babyyyymother evet canım ben de aynı şekilde günde 2 bardak süt bir kase yoğurt tüketiyorum ama bilemedim neden olduğunu. Şu an iyiyim dinlenmek iyi geldi. Umarım bir daha olmaz. Sağol bubarada canım🌸🌸
Ilkannem Kizlar yine ben 🤲 dualarınızı eksik etmeyin. Sancım artıyor gibi 100 leri gördük çok sık. Allah’a sığındım. Bebeğim için bir dua edin. Doğum anında bende size edecem.
Babyyyymother Ilkannem Allah yardim olsun canim dilerimki bebegini en doğru vakitte kucagina almanı nasip etsin Allah’im.Sen moralini lütfen yüksek tut.Insallah hersey senin ve bebegin için çok güzel olsun.Rabbim yar ve yardımcınız olsun🤲
biyologelif Ilkannem hayırlısı olsun canım iyi düşün haftası güzel küvöze girse bile çok kalmaz Rabbim yardımcınız olsun
Mel-in7dain Ilkannem Allah yardımcınız olsun şuan senin de elinden gelen birşey yok o yüzden stres yapmamaya çalış. İnşallah herşey yolunda gider