Babyyyymother gizemozdemirr90 yaaaa cok heyecanli cok sevindim canım hemde 37.haftandasin değil mi? Rabbim saglikla kavusmanizi nasip etsin inşallah 🙏💕
nzlm45 gizemozdemirr90 o hayırlı olsun, Allah bize de bu mesajı yszmsıyı nasip edip bu gruptan mezun etsin 🙌😇
iremgun gizemozdemirr90 yaa💕💕💕 hadi bakalım sağlıkla gelsin miniğimiz🙏🙏Canım adı ne olacak sürekli miniğimiz diyorum 🙈😀
nzlm45 iremgun valla o günden beri bida samcım olur mu diye fobim oluştu, onu yenmeye çalışıyorum 16.00 da randevum var heyecanlıyım, senin nasıl kaçl haftalık oldu minik kuş 🐣
Rceyda Babyyyymother ben konakta gülçin hanıma takipliyim ama eray beye mutlaka gitmek istiyorum sürekli olmasa da. İnci hanım eltimin doktoruydu tanıyorum kendisini. Eray beyde mi dopum yapacaksınız. Birde ikisininde doğum ve kontrol ücreti nedir acaba?
Babyyyymother Rceyda Eray beyin kontrol ücreti 660 tl inci hanimin kontrol ücreti de 350 tl dogum ücreti kesin olmamakla birlikte yaklaşık 10 bin lira ben doğumumu inci hanımla yapmak istiyorum ikiside ayni sayılır dogum fiyati olarak.Eray bey sadece sezeryan yapıyor önceden belli oluyor dogum zamanı.Biz inci hanımla herhangi bir sorun olmaz ise dogumun doğal olarak ilerlemesi taraftariyiz.Inci hanima istedigim her saat ulaşıp kontrole gidebiliyorum her zaman hemen cevap veriyor.Bu durum Eray beyde pek mümkün olmuyor sanırım.Eray bey zaten tartışılmaz cok iyi bir doktor.inci hanimda op. Dr olmasına rağmen sizinde bildiğiniz gibi yılların doktoru kardesimin sürecinde inci hanım takip etti ve dogumu cok güzel ilerlemisti
iremgun Kızlar bir de size bir genel soru sorayım. Hiç kalça ağrınız oldu mu yürürken tek taraflı? Doktora gitmeli miyim acaba yazıp sormadım da?
Rceyda iremgun benim takılma batma şeklinde oluyordu sol tarafta özellikle uzun zamandır olmadı ama doktora sormamıştım.
iremgun Rceyda yaa benim de 2 3 gündür var anlam veremedim bir türlü. Yürürken çok zorluyor beni bugün. Sanki yürüdkçe sol kalçama bir şey batıyor
nzlm45 iremgun doktır bana 24. Haftaya kadar çok ağrın olabilir bel, kasık, karın gibi, bağlar çok geriliyormuş yukarı çıkarken, benimde çok ağrım oluyor ara ara çünkü
iremgun Babyyyymother kullanıyorum canım aslında hiç böyle bir şikayetim yoktu birden başladı en iyisi ben yazayım doktora hatta olmadı giderim
Gulbeyazk gizemozdemirr90 ohhh sukur canim mevlam saglicakla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin insallah ama nolur bizim yerimize de cek kokusunu bebisin çok sevindim yaa 🌸🌸🌸
gizemozdemirr90 @Babyyyymother @nzlm45 @iremgun @Rceyda Gulbeyazk @biyologelif cok sagolun kizlar💕 darisi sizlerin basina insallah🙏🏻 yarin 37+5 oluyorum. bebisin suyu azalmis, artik beklemeye gerek yok haftasi yeterli dedi. @iremgun adi Derin olacak kismetse🥰💕
iremgun nzlm45 bugün bir kaçlamda ağrı var onun harici iyiym canım. 23+3üz bugün. İnşallah sen de iyi düşün iyi olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum randevuda sonra 🍀
biyologelif Arkadaşlar bugün 26 haftalık oldum. Çocuk bazen aşağıya doğru tekme arttığında canımı yakıyır sanırım dikişe vuruyor anlamadım. Dikişi açmaz demi bu hareketleri