twinsmom00 Bende serklajliyim 24.hafta bazen çok telaşlaniyorum birsey olacak diye. Yatmaktan cok bunaldım sıcaklarda basladi nolur bana da dualarınız da yer verin
Ilkannem twinsmom00 kendini strese sokma, bugün doktorumla da konuştuk biz 29 haftayı bile zar zor görürüz diyorduk bak 33 oldum bugün. Dualarimdasin..
Zynpsc Kızlar bugün kontrole gittim. Suyun azalmış sıkıntı olacak kadar değil ama azalmış dedi. Açılmam ve rahim ağzım 15 gün önceki kontrolümle aynı sıkıntı yok. Bu suyun azalması sürekli devam eder mi nasıl bir şey acaba. Hiç anlamadım da suyun gittiğini. Nasıl sabit kalır ya da artar acaba. Ya da bu şekilde gider mi daha önce böyle bi şey duyan ya da bilgisi olan var mı acaba?
iremgun Zynpsc kaç haftalıksınız? Burada gördüğüm havuç suyu içince arttığını söylüyorlar ama havuç aynı zamanda şekeri arttırır doktorunuza bir danışın isterseniz bunu belki önerir doktorunuz da
Babyyyymother Zynpsc eğer şekeriniz yoksa bol bol havuç ve deveci armudu yiyin.Hatta havucun suyunu sıkıp için ve su tuketiminizi 3 ltrenin üstüne çıkarın insallah faydası olur🙏
Zynpsc iremgun 32 haftalık olduk bugün ama bu sefer suyunun azalması ile birlikte gelişimde de gerilik olmuş bu da beni çok korkuttu böyle devam eder mi azalarak ve gelişim geriliği ile diye
iremgun Zynpsc o kadar ner bilgim yok maalesef ama inşallah öyle şeyler olmaz. Sadece burda su azlığında havuç suyu için diyorlar ama havuç fazlası şekeri arttırır diye biliyorum ben o yüzden doktorunuz önerirse içersiniz inşallah şifa olur
Zynpsc Babyyyymother meyve sıkacağım yok ama normal havuç yiyeyim diyorum. Şekerim yok hep normal çıkıyor. İnşallah öyle olur teşekkür ederim
Baybymucize mhndshnm kanama oldu bişey çıkacak mış gibi hissettim ağrım vardı bebeğim olduğu için pek giremiyorum forma artık
Ummu32 Babyyyymother haber ederim kızlar çok sağolun 🥰 bu arada kusura bakmayın sürekli süt sağmaktan uykusuz kalmaktan sürekli sıtma geçiriyorum iki güne acillik oluyorum hiç vaktim olmuyor buraya girmeye 🙄 girdikçe cevap yazıyorum ama geç oluyor maalesef 🙄🥰
Babyyyymother Ummu32 siz iyi olunda canim gerisi önemli değil insallah ikinizde çok iyi olursunuz ve evinizde güzel günler geçirirsiniz 🥰
gizemozdemir90 mhndshnm 23-32 arasi raporluydum ama benim sirketim hic sorun etmedigi icin heyet almadim 10 gun 10 gun aldim bir kac tane. Siz 2 tane 10 gunden sonra heyet alabilirsiniz.
Babyyyymother Zynpsc rica ederim insallah iyi gelir.Bebegin kilo alması içinde kasar peynir,muz,ceviz,kefir,yumurta fln tüketirseniz belki bir katkısı olur🤗
Ummu32 Babyyyymother amin inşallah canım sizde sağ salim vakti zamanı gelince bebeğinize kavuşun ya 😍🥰 daha kucağıma alamadım kokusunu içime çekemedim ama gerçekten annelik çok farklı Bi duyguymuş bebeğim hastanedeyken bir yanım eksik. Hamileliğim zor geçti lohusalığım zor geçiyor bebeğim hastanede ama buna da şükür bebeğim sağlıkla çıksın da hastaneden evimiz neşe dolsun da ben Bi şekilde atlatırım inşallah 🤲❤️
Hilal3859 Merhaba kızlar ben 22+2 de perinatologa gittim rahim agzı yetmezliğinden şüphelendi kontrol etti 25mm dedi ama karnıma bastırarak ölçtü akşam kendi doktorumu aradım hemen progestan 200 den sabah akşam fitil olarak kullanmamı söyledi ertesi günü gittim doktoruma o kontrol etti 3.69-4 civarı çıktı herşey güzel her ihtimale karşı bi müddet ilaca devam edelim dedi benim gibi yaşayan oldu mu ölçüm hatası olabilir mi?
Hilal3859 gizemozdemir90 vajinal baktı aynı zamanda karnıma eliyle baskı uygulayarak daha da açıldığını söyledi
Hilal3859 gizemozdemir90 çok kafam karıştı birgünde nasıl böyle oldu diye 😳 kendi doktorumda şaşırdı bi sorun yok dedi kaç defa ölçüm yaptı inşallah sorunsuz bi şekilde zamanı geldiğinde sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi 🥰