Tubbbbbbbbb nzlm45 aynı haftalarda bende yaşadım hastane de yattım bende de bebek sertleşip durdu aynı şekilde sancı çıktı ama rahatladım sonra erken doğum tehtidi teşhisiyle yatırdı doktorum
nzlm45 Tubbbbbbbbb sizde geçmiş olsun zaten hep bu haftalarda oluyormuş hiç sebebini anlayamadım bunun, daha sonra tekrar etti mi sizin kal haftalık oldunuz
Babyyyymother nzlm45 Canim cok geçmiş olsun biran önce geçsin inşallah ağrıların hiçbir sıkıntı kalmasın.Moralini bozma güzel dusun olur mu🌸
Seyda652 nzlm45 inşallah serumlar falan işe yararda biran önce cıkarsın canım aklına kötü seyler getirme dualarımızdasın
nzlm45 iremgun çok teşekkür ederim, bel ağrım la başladı, sonra alt karın ağrısı ve bebeğin Bi yere toplanması ile apar topar geldim, şu an iyiyim ama doktor böyle durumlarda 72 saat önemli dedi
iremgun nzlm45 aman aman iyi ol canım dikkat et serumla iyi gelecektir. Rahatlayıp çıkacaksın inşallah 💚🤲
Tubbbbbbbbb nzlm45 yok cnm teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun sonrasında rahatlıyorsun inan nidicart 4*1 başladı ama daha sonralarda geçti dediğin gibi rahim ağzı kısalmam aynıydı ben de anlamadım neden oldu
nzlm45 Tubbbbbbbbb bana da nidicard başladı ama 4 saatte 2 tane iç dedi çok ağır Bi ilaç sarhoş gibi oluyorum içince
Tubbbbbbbbb nzlm45 muhtemelen hep kullanırsın magnezyumla birlikte kullanıldığında daha da düşürüyor evde magnezyum kullanıyorsan ilaç saatlerinin aralarını açarsın cnm