Llalolalaooooo gizemozdemir90 canım hiç endişe etme ben pramütüre bebek doğurdum o kadar küçüktükii korkuyordum kucağıma almaya iki ay yoğun bakımda kaldı ewimize geldiğimizde Hala 1800 kilodaydı ben hep üzüldüm yaşıtlarıyla aynı değildi sanki hep minnacık kalacak gibiydi ama çok şükür rabbimin izniyle toparladı iki üç ay içersinde güzel olur gelişir anne sütünde şifa war öyle bir yarar toparlarki şaşırırsın 🥰🥰
Babyyyymother Llalolalaooooo masallah bebeginize Allah hep saglikli sizinle birlikte hayırlı ömürler versin inşallah 🧿🌸
Llalolalaooooo Babyyyymother amin inşallah çok zor süreçlerden geçtik elhamdulillah 😌😌şimdi serkülajlıyım 21. Haftadayım inşallah zamnında gelir çok korkularım var 😞 siz kaçıncı haftadasınız ?
Babyyyymother Llalolalaooooo 26+6 yim bende 15.haftamda serklaj oldum insallah vaktinde gelirler erken doğum cok korkutuyor beni.Insallah saglikla kavuşuruz hepimiz 🤲
Llalolalaooooo Babyyyymother gerçekten çok zor Allah kimseye yaşatmasın hepsi sağlıkla zamanını tamamlasın İnşllah🦋🦋 benim kasılmalarım oluyır geçen günlerde az bi kanamam oldu .. ve agrılarım oluyor acaba normal mi ?? bu günlerde kontrole gidecem agrılar büyümeyle alakalı bi durum mudur acaba dikişe bişey olacak diye çok tedirginim 😕
gizemozdemir90 Bu arada kizlar aklima gelmisken doktorum proluton igneyi biraktirdi bugun bana, en son pazartesi yaptirmistim (35+4 te) haftaya da magnezyumu 1 e dusurecegim dedi. Ama adalata devam ediyorum. Ek bilgi olarak paylastim😌
Babyyyymother gizemozdemir90 biz igneyi 21 de bıraktık insallah sonuna kadar hiç ihtiyaç duymadan ilerlesin canim 🙏 seninde artik normal cok şükür cok güzel zamana geldin cok seviniyorum senin adina🧡
Babyyyymother Llalolalaooooo kasılma bende de oluyor bebek toplanıyor daha 2 gün önce nstye girdim birsey çıkmadı cok şükür doktorum bebek hareket ediyor dönüyor diye oluyor dedi.Agrida birden kasiklarima fln bıçak gibi agrilar giriyor benimde onlar normalmis.Birde bebegim sag tarafimda kasigima yakin başı duruyor o da ağırlık ve baskı yapıyor onun agrisi oluyor.Bu gibi şeyler normalmis.Ama kanama için bilemiyorum söylemismiydin doktoruna kanamayı bi damla da olsa ihmal etme canım 🌸
MinikMicizem Llalolalaooooo Kasılmalarm benimde oluyo bebeğim bı tarafta toplaniyo 2 3 saniye snra gecyo günde 5 6 defa oluyo bnde ptesi gdicem doktra sorcam mutlaka onun dsnda kanamam olmadı amlyttan snra bı hafta olmuştu sadece kanamam
Llalolalaooooo Babyyyymother ewet söyledim dikişin durumuna alttan bakması gerekiyormuş o beni tedirgin etti biraz , Ağrı’da alt karın bölgem agrıyor .. sürekli sağ tarafımda bi agrı ayrıyeten var
MinikMicizem Kızlar buralarda okuyorum hep ama benim doktorum bana sadece progestan verdi wajinal fitil olarak günde sadece bir tane onun dışında birşey wermedi burda hep okuyorum serklaj olup bordürü ilaç kullanan War ben serklajdan snra bir kez kntrole gttim amlyt oldgum doktora dikislerde baktı herşey yolunda dedi bundan snra kadın doğum doktoruna git bı sknti olursa grselim dedi onun dsnda birsey sylemedi serklajli yapan doktor perinatoloji doktoru sizin süreçte bu şekildemi oldu acaba lyt oldgnz doktrmu kntrol altnda tuttu sizi
iremgun MinikMicizem beni kendi doktorum serklaj yaptı o yüzden takibim de onda. Gerek gördüğü ilaçları bana doktorum verdi. Demek sizin durumunuzu iyi gördü vermedi başka ilaç.
Babyyyymother MinikMicizem benim 2 doktor girdi serklajima ayni zamanda yaram ve poliplerim de temizlendi.Kendi doktorumda vardi yani dikis atılırken ve banada progestan hapi serklaj olunca biraktirdi direk 21.haftamda da pruluton igneyi biraktirdi yani her doktor farklı.
Llalolalaooooo MinikMicizem Bende ilk ameliyat olduğumda olmuştu bunu bilmiyorum bende de inşallah normaldir yaaa