Babyyyymother Gulbeyazk tamam canım birde öyle deneyeyim normalde cevizi cok seven biriyim sürekli yerdim ama hamilelik bir tuaf yaptı 🤭 benim doktorum illa sut demedi peynir yigurt sut kefir bunlardan tuketebildigini muhakkak tüketmeye calis dedi sabah kahvaltılarda peynir zaten yiyorum ek olarak da bazen kefir bazen yogurt elimden geldigince 🤷♀️ tabi süt icebilirsen güzel bende seviyorum içerken sorun yok ama sonra rahatsız ediyor
Gulbeyazk Babyyyymother zorlayacağım kendimi süt konusunda ama kefiri keyifle içiyorum haftada 4 5 defa
Babyyyymother Gulbeyazk ohoo gayet iyi valla daha ne olsun ben ara sıra içiyorum 😂 kefir bence daha sağlıklı
nzlm45 Babyyyymother ya bu arada size de şe oluyor mu, arada bel karın kasık ağrısı, bu ara bana oluyor çok, 2 3 saat sürüyor korkuyorum o sırada, sonra yavaş yavaş geçiyor
Gulbeyazk Babyyyymother evet enfeksiyona da iyi geliyormus aklında bulunsun canım daha sık türk-ermeni tavsiye ederim
Babyyyymother nzlm45 bel ağrısı çok nadir ama kasik agrisi oluyor ara ara.Surekli agrin olmuyorsa sorun yoktur ama uzun süre devam eden bir ağrıysa mesela 2 3 saat hiç durmadan ağrıyorsa ihmal etme
Seyda652 23 haftanın içersindeyim ilk defa bel agrısı cekiyorum sürekli uzandığım içinmi acaba ayaga kalktıgımda geciyo bi süre uzanınca bidaha basliyo şaşırdım artık😂
biyologelif Seyda652 benimde öyle bazen dönerken aniden giriyor yada ayakta durduğumda aniden giriyor ama geçiyor. Benim bel fıtığı bar ona bağlıyırum
Gulbeyazk Seyda652 aynen canım ben çok çekiyorum bel ağrısını artık yatar gibi oturuyorum bir de omuz egzersizleri yapmaya çalışıyorum günlük biraz rahatlatiyor
Zynpsc Merhaba bu bebeğin baskı yapması nasıl bir şey ben ne kasılmayı anlayabiliyorum ne de baskıyı 😥
Babyyyymother Zynpsc Bence anlamadığına göre başına gelmiyor ne güzel sevin bu duruma 😬 kasılma dedikleri bebegin bir yerde toplanip taş gibi olmasi ama günde birkaç sefer değilde uzun süre geçmeyecek şekilde, misal 1 saat içinde 5 6 sefer olmasi gibi diyelim.
biyologelif Zynpsc ya bende aynıyım hiç olmasın ama. Bende sırt üstü yattığımda bebekte pozisyon değiştiriyor sağ tarafımda briden toparlanıyor ama geçiyor sonra buda kasılma mı anlamadjm gitti
Zynpsc Babyyyymother ☺️☺️İnşallah öyledir. Ama benim serklaja rağmen açılmam ve kısalmam devam ediyor sürekli yattığım halde😔Hayırlısı diyorum artık. Her hafta tamamlandığında şükrederek devam ne zamana kadar gidebilirsek🤲🏻 ☺️
Mel-in7dain Sevi36610 ayy maasallah size ne güzel haftalara gelmişsiniz 🧿 ben İstanbul’dayım Okan üniversitesinde muayene oluyorum
Mel-in7dain Sevi36610 Eray hoca bir ay sonraya çağırıyor size de zaman uzun geliyor mu? Arada başka doktora gitsem mi diye düşünmüyor değilim 🙃
Sevi36610 Mel-in7dain ben Yalova’dan gidiş geliş yapıyorum Kocaeli’ye.Yalova’da arkdaşı var burda rutinlerimi kontrol ediyor bir sıkıntı durumunda Eray beye haber veriyoruz.Eray beye gittiğimi duyan tüp bebek sanıyor beni bide miyomum var ondan sanırım.
Babyyyymother Zynpsc insallah hepimiz en az 37 leri görürüz 🤲 sabrediyoruz elimizden gelen herseyi yaparak 🙏