Seda--mete Merhaba kızlar 37+2olduk bugun dikişlerim alınacaktır, ama bebek baskı yaptıgı ıcın saat 5 gıbı yatışımın yapılmasını uygun buldu. Hemşiresi 2 saate de doğurursun dedı :) dualarınızı bekliyorum. Hepiniz aklımdasınız saglıcakla kavusuruz ınşallah 🤲
Seda--mete Babyyyymother amın canım ınşallah 😊 oğlum da 37 de gelmişti. Genelde dikiş alınınca açılma oluyor
Babyyyymother Seda--mete normalmi olacak peki birde senin dikisin uzunluktan mi yoksa aciklikta varmiydi canım 😊
Melisacaaglar Merhaba anneler 24 haftalık gebeyim 8 gün önce serklaj oldum şimdi sağ kasıgımda ağrılar olmaya başladı ara ara özellikle sağa yatarsam ve otururken hissediyorum normal mi ?
Babyyyymother Melisacaaglar bence sag kasiktaki agri otururken yatarken kisacasi hareketle olduğu için haftanız ile alakalı ve artarak devam edecek bende 25+6 yim ayni şikayetlerim var 🙄 doktorum normal diyor
Tubasel5 Melisacaaglar bende öldüm o sağ kasıktan 27. Haftadan beri var 34. Haftadayım doktora dün dedim ona yapacak birsey yok bebek baskı yapıyor dedi 😣
Seda--mete Merhaba kızlar doğurdum darısı başınıza :) dikiş alınınca 8 cm açılmam vardı 1 saat içinde doğurdum
biyologelif Seda--mete sağlıkla büyütün ömrü uzun olsun🌸 bizde o haftaları görürde bebişlerimize kavuşuruz
ilkmucizem Seda--mete böyle güzel şeyler okumak çok moral veriyor sağlıkla büyütün :) dikişler alınınca hemen açılma oluyor mu
Seda--mete ilkmucizem evet canım doktor bıle çok şaşırdı. Oğlumda 2cm açılmam vardı ama kızımda 8 cmle 1 saat içerinde doğurdum. Bol bol pilates topuyla hareket ettım yürüdüm. Olumlu düşününce de her sey oluyor kızlar