Ummu32 Babyyyymother amin inşallah canım tez zamanda toparlasın kendini inşallah dört gözle bekliyoruz oğluşu 🥰 rabbim küvezde ki tüm bebekleri korusun ailesine kavuştursun 🥰
Babyyyymother Ummu32 Amin Aminn inşallah canım moralini yüksek tut güzel düşün hep hersey cok güzel olsun inşallah 🙏🌸
gizemozdemir1990 Ummu32 sen moralini yuksek tut, haftan cok iyi, 35.hafta muthis bir hafta merak etme. 15 gun icinde gelir yanina insallah saglikla.
biyologelif Ummu32 hayırlı olsun canıM Allah analı babalı büyütsün, yakışıklıda bir an önce yanınıza gelir inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌸
FatosEngin Srgzl evet canım yarıyor dikiş kadar etkili bir çözüm 28+1 doğum yaptım 27.haftamda halka biraz ağrı yaptigi için çıkardık 1 hafta sonra Ne acikligim vardı ne su gelisi farklı sebepden doğum gerçekleşti maalesef şuan kaç haftaliksin
FatosEngin Srgzl çok dikkat etmen lazım 3 gebelikmis sıkı takio edilmesi gereken bir hastasın bebekler kaç gram şuan 24. Haftanda mutlaka ciğer geliştirici igneni yaptırt
Srgzl FatosEngin 450 biri 375 biri 350 biri canım 24. Haftamda doktorum ciğer geliştirici vuracaz dedi pesser halka nasıl işe yaradimi
FatosEngin Srgzl masallah sübhanallah 1300 gram. Doğum yaptım bende pesser halka işe yaradı diğer bebeğimi 20 haftamda dogurmustum bu bebeğimde 28. Haftama kadar geldik çok şükür
FatosEngin Nasippp aaa çok sevindim gözünüz aydın olsun allahum analı babalı büyutsun inşallah 🤲🤲🤲🤲😌😌❤️❤️❤️❤️ vaktindemi doğdu.. benim bebeğim güya 3 aylık oldu minik hala büyüyecek inşallah Allah’ın izniyle 🥰
Gulbeyazk Ummu32 gözün aydın canım merak etme herşey güzel olacak inşallah birkaç güne yanına gelir evladın bir daha ayrılmamak uzere
Nasippp Ummu32 ay canım hayırlı olsun gözünüz Aydın ☺️ İnş en kısa zamanda doya doya kokusunu içine çekersin ☺️