gizemozdemir1990 Tubasel5 sende cok guzel haftalara gelmissin masallah🧿 insallah guzel seyler duyup buraya yazarsin🙏🏻
gizemozdemir1990 Ummu32 o kasilmalar agrilar bende de var canim. Hatta biliyorsun gecen hafta 1 gece hastanede yattim. Bebek artik asagi baski yapiyor ama dr ona da normal dedi. Senin de guzel hberlerini bekliyorum🙏🏻
Ummu32 gizemozdemir1990 bakalım inşallah benim de bu yaşadıklarım normaldir canım yarın haber ederim 🥰❤️ bende merakla yarını bekliyorum artık 😍🥰
ilkmucizem Serklajlıyım 28. Haftadayım ve dikişim 23te atıldı. Son zamanlarda afedersiniz ama wc ihtiyacımdan sonra peçeteyle silerken bi batma hissediyorum yaşayan oldu mu bunu kızlar
biyologelif ilkmucizem o bende de oluyor belli aralıklarla ⅔ gün bazen daha fazla sürüyor batıp gitme gibi bir dahaki randevuma soracağım bende
Nasippp ilkmucizem canım bende de oluyordu batma doktorum doğum yaklaştıkça olur demişti ama şiddeti falan nasıl bilmem çok ağrın olursa git benim bazen çok oluyordu batma ve adım atmakta zorlanıyordum korkudan gittim acile sende şiddetine göre gidersin doktora gerek olursa
ilkmucizem Nasippp yarın kontrolüm var söylicem canım bakalım, daha 28. Haftadayız ama bebek aşağı inmiş olabilir mi acaba bilmiyorum bakalım
Nasippp ilkmucizem yok canım inmemiştir de baş aşağı dönmüş olabilir ondan baskı batma artmış olabilir
Gulbeyazk Hatunlar nasipse çarşamba perşembe ciğer gelistirici iğnelerim yapılacak sekreter ile konuştuk ve bana ağrı yapabilir dedi sizde de böyle durumlar oldu mu takildim biraz orda da
Nasippp Gulbeyazk canım bende acı ağrı olmadı rahat ol bazıları bebeğin hareketini etkiliyor diyor ama bende olmadı harekette azalma sende olursa korkma burada öyle olan çk oluyor okuduğum kadarı ile
Seyda652 Babyyyymother ben 22 haftalığım gecenlerde doktoruma sordum ben vurulcakmıyım diye oda acil durum olmadıgı sürece gerek yok demişti ciger geliştirici vuruldugu zaman 7 gün içinde doğumun gercekleşmesi lazım gibi bişey dedi
Gulbeyazk Babyyyymother 27 28 de yapıcaz demişti aslında ben biraz erken rica ettim çünkü o haftalarda eşim işte oluyor ve götürebilecek kimse yok
Gulbeyazk Seyda652 bir hafta içerisinde etkisini gösteriyor diye biliyorum bende canım malesef benim erken doğum ihtimalim coookkk yüksek
Babyyyymother Gulbeyazk hmm anladim canim hayırlısı olsun inşallah hakkında 🤲 bu sefer hersey cok güzel olsun saglikla kavus sende bizlerde 🙏
Babyyyymother Gulbeyazk bu arada nasıl gidiyor sende bebis de nasılsıniz canım varmi agrin sizin? benim biraz kaburgalarim ağrıyor aciyor bu ara ara sıra da kasik ağrısı oluyor ama sürekli değil