Nasippp benim geçmişe dayalı serklaj olduğu için serklaj ameliyatında 1 hafta sonra kontrole gittiğimde sordu Doğumu nasıl düşünüyosun diye bende normal düşünüyorum dediM oda dedi ki bende senin için normal düşünüyorum bi sıkıntı olmadığı takdirde 35 te alıyorum dikişleri dedi 35 ten sonra her an gelebilir dedi.42mmydi ameliyattan hemen önce hep o aralarda seyretti ama benek büyüyüp baskı yaptıkça 32 lerde şuan yarın tekrar ölçülücek işte.26. Haftalarda kasılmalarım var diye gittiğimde ilk hedef 28-29ları görmek sonrası 33-34 dedik bakalım 🙏🏻 Çok şükür yarın gittiğimde 29 olucaz atlattık gibi 🤍 he şöyle de bi şey var biz serklaj atarız ama doğuma kadar gerek kalmaz onu bilemeyiz dedi boşu boşuna da yapmış olabiliriz ama keşke yapsaydık demekten iyidir dedi 🤷🏻♀️ Allahtan sonra Doktoruma güvendiğim için oldum bakalım hayırlısı 😬 bende diyodum ki yaa 28-29 görsem daha ne isterim ama hala o kadar küçük ki o kadar hazır değilim ki sürekli doğumum nasıl başlar nasıl olur erken mi olur vaktinde mi olur endişeliyim ama bununla yaşamayı öğrendim 😂