Babyyyymother biyologelif ahh bilmezmiyim afedersin serklajdan önce hep lekelenmem olurdu peceteyi kontrol etmekten artik psikolojim bozulmuştu şimdide karnimi tutup yürür oldum bizim korkularımız bitmez anliyorum seni 🌸
biyologelif Babyyyymother Allah yardımcımız olsun benimde uzun süren kanamam oldu 11. Haftadan beri bende artık korkardım peçeteye bakmaktan halada bakarım onu bırakamadım ama . Bir 32-34 olsak rahat ederiz inşallah
Ummu32 biyologelif benim geçen hafta oldu öyle ağrılar çok inceden ağrımıştı doktor kasılmaların yapar o ağrıyı demişti
biyologelif Ummu32 kasılma gibi bir ağrı değil öyle sürekli de değil ayakta az durursa. Karnım aşırı şişse yada pozisyon değiştirirsem oluyor. Gelip gidiyor saniyelik ama dünden beri oluyor başka bir yerimde ağrımda yok şükür
Ummu32 biyologelif evet benim de genelde yattığımda sağımdan soluma dönücem mesela hafif Bi ağrı giriyordu. Yada bazen öyle yattığım yerde birden ağrı girip çıkıyordu uzun süreli değil hemen saniyelik bişey. Ara ara kasılmaların olduğu için o sebeb olur ağrıya demişti
Ummu32 biyologelif normal dedi canım kasılmaların yapar o ağrıyı dedi. Ekstra Bi ilaç vermedi. Zaten progestan, magnezyum felen kullanıyorum.
iremgun nzlm45 geçmiş olsun canım. Belirtin yoksa endişe etme hiç. Stres bizi en etkileyen şey unutma. İçine sinmiyorsa özelde git bir test yaptır ama strrs yapma bu kadar
nzlm45 iremgun 2 gün evde bakacağım tüm ailem covid servisinde çalışıyor sağlıkçı, onlar temas yoksa olmaz diyor, bakalım inşallah bugün ve yarını da atlatayım da
Tubbbbbbbbb Babyyyymother günde 1,2 defa normal dedi ama daha fazla olursa ilaç baslayacaz dedi ben de de günde bir defa falan oluyordu 🧐