gizemozdemir1990 Babyyyymother kitap okuyorum, gunluk yaziyorum, netflixi hatim ettim😂 hep elestirdigim kadinlar gibi her gun muge anli izliyorum, aksam ustu 9273636 kere aski memnu izliyorum😂😂😂
Babyyyymother gizemozdemir1990 ahahaha aynıyız çünkü fazla boş kaldık, neyseki yakin zamanda hiç birine gerek kalmayacak bebeklerimizle ilgilenecegiz inşallah 🙈
gizemozdemir1990 biyologelif evet cok dogru, yasayacagi varsa zaten yasar. Hic kafaya takmayip, hic bir sey arastirmayip bilmeyip dogum yapanlar cok daha sansli. Biz her seyi didik didik bildigimiz icin de isimiz zor🤦🏻♀️😊
biyologelif gizemozdemir1990 ooo 1 ayınız kalmış ne güzel bzide o günleri görürüz inşallah. Ben o haftalarda eminim sürekli hazırlık telaşında olurdum şimdi cesaretim yok pek ama ne heyecanlı. Stresi geride bırakın doğum sonrasındaki şeylere odaklanın. Göğüs yarası nasıl geçer, gaz nasıl halledilir,ne süt yapar vb☺️
gizemozdemir1990 biyologelif hala bebek arabasi secemedim, evde kalmiyorum annemdeyim ve eve sineklik yapilacak, balkon kapanacak, 2 oda yer degistirecek😂 ben ise burda yatiyorum, uzaktan is yaptirmaya calisiyorum ama hepsi yarim😂😂
biyologelif gizemozdemir1990 hepsi hallolur . Doğsunda güzel pisliğin içine gelsin. Toparlandıktan sonra bir temziliğe bakar.Bebek arabsında tavsiyem kesinlikte baston model tarzı, biz travel sistem almıştık baya zorlandık arbaaya sığmadı pratik olmadı
biyologelif nzlm45 ben ağrım sızım olmaZsa hiç bir şey aklıma gelmiyor ama ufak bir sıızm yada olmadık bir akıntı olsa stres yapabiliyorum
nzlm45 biyologelif ben ağrım olamayınca a bugün çok iyiyim hiç ağrım yok diyorum, hemen ağrı başlıyor 🤕
gizemozdemir1990 biyologelif ay valla her seyi kolay sectim cunku cok arastiririm ama yok bebek arabasi secemiyorum. Ben dogum yaptigim gun apar topar esim alcam bence sonunda😂😂
biyologelif nzlm45 😂😂nazar ediyorsunuz demekki kendinize. Bende arkadaslar sorar sıkıntım yok dersem aynı şey oluyor
biyologelif gizemozdemir1990 hayırlısı olsun içinize ne siniyorsa onu alın. Eşler daha rahat seçiyor genelde fiyatına bakarlar biz çok didikliyoruz
iremgun gizemozdemir1990 aldığın ürünlerin bir listesi varsa paylaşabilir misin🙈😊 ben de yavaştan detaylıdan sonra başlamak istiyorum alışverişe ama erken mi diye de düşünmüyor değilim bir yandan da
Merve5561 nzlm45 anladım canım hayırlısı çok dikkat edersek inşallah sonunu görürüz evet stres çok önemli
iremgun freuze merhaba, doktorumdan çok memnunum. Kime gidiyorsunuz şuan da memnun değil misiniz? Ben medicana Volkan Aksakllıya gidiyorum. Ben tavsiye ederim en azından bir gidip görüşmende fayda var diye düşünüyorum. İçine sinmezse araştırırsın başka doktor.
freuze iremgun Şu an şehir hastanesi gidiyorum memnundum şu zamana kadar. Doktorum daha önceden bir kaybım olduğu için perinatologa yönlendirdi. Randevu aldım gittim görüştüm. Bir gebelik kaybından sonra hemen serklaj yapmadıklarını söyledi. 14.haftda gel 2 haftada bir takip edelim diyor.açılma yoksa dikiş atmayacak. Ben de geç kalınmadan erken haftalarda dikiş atılmasını istiyorum. O yüzden doktor arayışındayım. Volkan Bey i araştırıcam mutlaka. Muayene ücreti nedir acaba bir de serklaj ne kadar tuttu bilgi verirseniz sevinirim.
gizemozdemir1990 iremgun listesi yok ama hemen yaparim senin icin 😊 ben biraz fazla detayciyim, genelde trendyoldan aldim ve e bebekten. Bir koleksiyon yaparim, link paylasirim. Tabi sen hangi sitede daha uygunsa arastirir ordan bakar alirsin.
Babyyyymother iremgun hafızama kazimisim demekki 🤭 iyi oldu en azından arkadaşa da faydası olur.Nasilsin bu arada🌸
iremgun Babyyyymother aynen faydası olur inşallah arkadaşımıza da😊 iyiyim canım sağol gün sayıyorum detaylıya🙈sen nasılsın🌸