Baybymucize bnm bulundgm yerdede hep ozel hastaneler var bir tane devlet var onada gidilmez. Kadn dogum uzerine en iyi olan ozele gidiyorum doktorumda baya iyi bir dr kendini baya tanitti instgrmdada sayfa falan acti cok hastasi var. Sagolsun anlayisli bir adam beni ayaktada bekletmiyo hemen sen yat bekleme ayakta der hep. Keske hepimiz iyi doktorlarla karsilassak. Serklaj yapmadan once bile dusundu yapablrmym die ama ole de bolede gidicek en azndan yuzde 1 sansimizi deneyelim demisti . Cok kotu durumdaydik. Ameliyattan bizimle beraber mutlu cikti oda. Bebegimi ilk kez goren adam oldu kese uzerinden her seyini görmüş kızımın saclarini kafasi ayaklari sevdim onu diyodu 🙂 Rabbim saglkla kavustursun hepimizi..
Dun gece normalde hep kipir kipir olan kizim cok sakindi hiç hareket etmiyodu. Karnimda bildigin basketbol topu gibi oldu hem sert hem sisik cok. Korktm baya tedirgin oldum acikcasi. Sonra bir iki ugrastm hafiften bi tekme yedm hafif bir hareker etti yinede icim rahat etmedi. Sabaha karsi 6 gibi uyandm dedm acaba hareket etcekmi bi skntmi var sonra 6 7 kez oynadi ama yinede icim rahat etmedi. Simdi kalktm iste oynuyor ara ara ama tatmn olamiyorum pskljim bozuldu cok oglumdada hareketsizten ve kasilmadan anlamstm bisi oldugunu o yuzden bunda hafif bi hareketsizlikte cok kottu oluyorum nasil yenicem bu durumu bilmiyorum. Zaman hizlica sglkla gecsin ve bir an once kucagimiza saglkla alalm insallah ya 😔