Tubbbbbbbbb Pln1305 Ben de onlem amacli serklaj oldum acilma yoktu 13. Hafta da sonra 16. Hafta da hunilesme oldu dinlene dinlene acilmam azldi bakalim ins kapanir
Gulbeyazk Babyyyymother ev temizliği için bir defalık tutayım dedim suratlar beş karış oldu 🤣 kendi stresim yetmiyordu bi de milletin suratını çekiyorum
iremgun gizemozdemir1990 merhaba🌸 canımmsana yatış vernşşti doktorun şimdi nasılsın? Dün bir türlü yazamadım hep anlık girebildim gibi oldu.
gizemozdemir1990 iremgun iyiyim canim 1 gece yattim sadece. Doktor magnezyum serumlari art arda verdi. Once bi 3 ampul verdi asiri hizli cunku baya kaislmam vardi, hemen adalat ictim filan. Sonra da tum gece 2 koca serum daha verdi yavas yavas. 3. Serumda karnim yumusamisti eve yolladi. Bir daha oyle ust uste kasilman olursa gel dedi
freuze Merhaba hanımlar umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 Ben de ilk bebeğimi serklaj yapılmasına rağmen bir hafta sonra 22.haftada kaybettim. Şimdi yeniden hamileyim 10 haftalık olduk. Doktorum bir tane gebelik kaybında hemen dikiş atmıyoruz diyor. Ben çok tedirginim ve dikiş atılmasını istiyorum. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. Yeni bir doktor arayışındayım. Bursada olup tavsiye edebileceğiniz doktor var mı 🌸🌸
nzlm45 freuze bede geçen hamilelikte serklajlı 21 de kaybettim, şimdi 12. Haftada tekrar oldum, doktor senin rahim ağzında sıkıntı olduğu anlaşıldı, serklaj da başka çaren yok dedi
gizemozdemir1990 freuze bu yasadiklarimdan, arastirdiklarimdan, okuduklarimdan, burdakilerden anladigim kadariyla serklaj cok cok cok etkili. Doktorunuz devlet hastanesi doktoru mu? Onlar 2 kayiptan sonra yapiyormus serklaji. Bir doktor bulun ve 12-14 haftada yaptirin islemi 😔
freuze nzlm45 Bennim de bunu söyleyen bir doktor bulmam lazım :/ Riske atmak istemiyorum. Hangi şehirdesiniz acaba
gizemozdemir1990 nzlm45 yok canim hic belim agrimadi. Kasiklarim da agrimadi. Sadece karnim 3 gun her aksam cok sertlesti, boyle toplandi bebek, karnimin sekli yamuldu o toplanirken.
freuze gizemozdemir1990 inanın ben de 3 yıldır araştırıyorum ve serklajın çok önemli olduğunu biliyorum. Devlet hastanesi doktoru Evet. Şimdi doktor arayışındayım biran önce iyi bir doktor bulup serklaj yaptırmak istiyorum. Bu sefer riske atamam. Teşekkürler yorumunuz için 🌸
nzlm45 gizemozdemir1990 benim de dün den beri belim ağrıyor, çok korktum doktora gittim bişe çıkmadı, ama ağrı hala sürüyor, inşallah buradaki herkes bu korkuları unutup evlatlarını kucağına alır 🙌
gizemozdemir1990 freuze devlet hastanesine gore hava hos, resmen goz gore gore bebek kaybini beklemenizi istiyorlar. Sizin durumunuzda olup 2.bebegini de bu yuzden kaybeden bir suru insan var😔 surekli yatsaniz ve ayni ilaclari kullansaniz bile ayni servikal uzunluktaki serklajli hasta ile serklajsiz hasta arasinda 5 hafta varmis. Yani serklaj atilan 5 hafta sonra dogum yapmis, arastirmalara gore.
freuze nzlm45 En az 2 kayıp gerekiyormuş servikal yetmezlik tanısı koymak için. Benim bir kaybım var o yüzden eğer bunu da kaybedersem 3.de atarlarmış😢. Devlet hastanesi perinatoloğu kendisi. Kolay mı aynı şeyleri tekrar tekear yaşamak. Devlet hastanelerinin bu konuda rahat olduğunu biliyordum. Bilerek gittim Bi şansımı denemek istedim. Ama yok sonuç şaşırtmadı. Bakalım inşallah iyi bir doktor bulabilirim.
nzlm45 freuze aynısını bana da demişlerdi devlette, heralde politikaları bu, Bi de uzunluğu çok iyi zaten dedi 11. Haftada zaten o haftada kısa olmuyor, sonra birdenkısaldı zaten, özel de iyi bir riskli gebelik uzmanı buldum bende içim rahat etti
freuze nzlm45 Benim de şu an 10 haftalık rahim boyu normal. Rahim ağzı kapalı. Ama dediğiniz gibi zaten bebek büyüdükçe biranda kısalık ve açılma oluyor. Belirti veren bişey değil ki. Ben geç olmadan iyi bir doktor bulup yaptırıcam inşallah 🙏🙏 sonradan pişman olmak keşke demek istemiyorum. Sizin kaç haftalık şu an
freuze gizemozdemir1990 Kesinlikle katılıyorum size. Aynı fikirdeyim.Maddi olarak sıkıntılı bir dönemdeyiz. Masraf yapmıyım devlete gideyim dedim ama bebeğim den önemli değil tabi ki. İyi bir doktor bulup biran önce halledicem inşallah 🙏🙏🙏