visnesarisi merhaba öncelikle stresten uzak kalmanız çok önemli siz yattıktan sonra hiç bişey olmaz allahın izniyle 🙏🏻
Eve geldikten sonra nidicard, proluton iğne ve progestan fitil olarak kullandım devamda ediyorum.
Siz stese girdikce kasılmalar artar bu sebeple içinizi ferah tutmaya çalışın düşünmeyin ayağı kalkmadıkca bi sorun yasamazsınız bence ☺️
Ben sabahları lavabo sonrasi yatak odası değilde salona geçiyorum tün gün orada istirahat ediyorum aksam yatacağım zaman yine lavano sonrası yatak odama geçiyorum.
2 haftada bir doktorum kontrole çağırıyor beni şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım arabada ön koltuğu yatırıyoruz yatar vaziyette gidiyorum, hastaneye vardığımızda da tekerlekli sandalye isteyip polikliniğe o sekilde gidiyoruz.
Doktorum ayaktayken kesinlikle yer çekimine maruz kalmamam gerektğini söylüyor olabildiğince yattım ve yatıyorum. Ama çok azıcık strese girdiğim anda kasılma hissediyorum ama stresli olmadığım zamanlar kasılmalar azalıyor hatta hiç olmuyor. Birde bebekler büyüdükce kısa süreli kasılmalar oluyor doktorum çocukların hareketleri de kasılma yapar dedi. Karnımın mermer gibi olmadığı sürece korkmaman gerektiğini söylüyor. Siz ilaç kullanıyor musunuz?