nzlm45 gizemozdemir1990 tekrar geçmiş olsun, düzenli olunca mı gitmek gerekiyor acaba çünkü bu belirtiler ara ara hep bana da oluyor
gizemozdemir1990 nzlm45 bilmiyorum ki🤷🏻♀️ Bana da ara ara oluyordu ama son 3 gun cok oldu, dun hele tum gun kasilmam vardi hic gecmedi nerdeyse
Babyyyymother Gulbeyazk suanlik yukseltmiyor içinde hem magnezyum hem kalsiyum var simdilik bu yeterli dedi anlamadim bende canım
Ummu32 gizemozdemir1990 şükür geçti senin de ya 😊🤲bende yarın sayıcam kaç kere kasıldı diye çok sık olursa giderim doktora ama aşırı sık olmadı benim şimdilik iyi bakalım
Suzii-90 gizemozdemir1990 senin kasilman hiç gecmeyince mi dr yatış verdi cnm benimde oluyo kasılmalar ana geciyo bugünde nst de sancım çıkmadı
nzlm45 gizemozdemir1990 hepimiz o kadar aynı dertlerden muzdaripz ki inşallah güzel sonuçlanır da bu günleri unıtrz 🙌
gizemozdemir1990 Gulbeyazk ben bikac hafta once oldugunde gunde 3 tane magnezyum ictim ertesi gun gecmisti. Bence ise yarar
gizemozdemir1990 Suzii-90 ben kontrole geldim, bebek cok asagi baski yapiyo ve kasilmam var dedim. Oda ultrasonda bakti evet cok baski var, bu gece kal magnezyum verelim yoksa serklaji zorlariz dedi
biyologelif gizemozdemir1990 doktorlara muayeneye gidiyoruz bir şey dediğimizde normal diyorlar inanın ben neyin normal neyin anormal olduğunu iyice şaşırdım Rabbime emanet diyorum bazen
Kelebekler Babyyyymother hayııır😅 bebek gelmiyo bi de kötü bi şey oldu kızlar🥺covid temaslı olduğum için dün karantinaya alındım doktorm hastanem beni doğuma alacak mı bilmiyorum 🥺 dua edin de alsınlar test yapıldı negatif çıktı sonucum ama temaslı olduğum için karantinadayım doktorum yarın son kontrol ve nst yapıp karar verecekti akşama sezeryan olabilirdim yarın ama su an ne olacak hiç bilmiyorum 🥺
Suzii-90 Kelebekler yaa canim kovidli kişiyle temas edeli kac gün oldu izole olman için karantinadasin doktorun almazsa devlete gönderir
Babyyyymother Kelebekler yaa Allah yardimcin olsun insallah hersey yolunda gider dualarimiz seninle sende sakin üzülüp stres yapma 😕
gizemozdemir1990 Kelebekler cok gecmis olsun, insallah her sey planladigin gibi gerceklesir🙏🏻 Bizi haberdar et
Kelebekler Babyyyymother dünden beri çöktüm 🥺yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik allahım sağlıkla alabilseydik kucağımıza koklayamayacağım bile yavrumu doğuma annem gelicekti doğum sonrası yanımda olsun istiyordum onu da riske atamam şimdi 🥺hastane kabul etmezse hiç bilmediğim hastanede doktorda doğum yapma ihtimalim var 🥺