nzlm45 Tubasel5 afedersiniz sabah tam beri de makat bölgemde Bi sızı bıçak batması gibi Bi ağrı oluyor, eşime diyorum bir şey yoktur diyor, doktora sorsam o da aynımı diyecek, bende bugün daha düşünüyorum kötü bşle mi acaba diye
Tubasel5 nzlm45 benim hergün öyle bebek bas aşağı olduğu için baskı olur dedi doktor. Kasıklarım yırtılıyor resmen diyorum normal diyor. Napcagımı şaşırdım artık
nzlm45 Tubasel5 benim haftam minik daha, siz kaç oldunuz bilmiyorum da, doktor dikiş ten dolayı geriliyor oradaki bağlar diyor, ama ben yine de korkuyorum
Gulbeyazk gizemozdemir1990 olsun canım yine de şükür yetişmişsin eskileri düşünüp kendine stres yapma şimdi gelecek güzel günleri düşün
Ummu32 Kelebekler ay bakalım benim nasıl olur. Yatmaya alışınca elbet bacaklarda ağrı olur artık. Doğum ağrısı da olur tabi. Her türlü ağrı çekicez 😄
Ummu32 gizemozdemir1990 canım benim de kasılmam oluyor ama aşırı değil ya salı kontrole gitmiştim normal demişti herşeyi. Ağrım sızım yok ara ara oluyor onlara hep normal demişti arada olan kasılmaya da normal demişti. Ama senin doktor kızınca bende Bi korktum şuan. Bu arada geçmiş olsun inşallah bişey olmadan sağ salim geleceksin 37 38 e ben inanıyorum 😍
gizemozdemir1990 Ummu32 Babyyyymother bana da normal diyordu ama dun baya fazla kasildim karnimim sekli degisti ve cok sık oldu. Bide baskidan yuruyemiyodum. Simdi magnezyum veriyolar karnim yumusadi ve baski gecti
gizemozdemir1990 nzlm45 evet iste kasilmalar yalancidir diye dusundum ama gayet gerceklermis. Insan bilemiyor ama biraz anladim simdi, bir daha boyle olursa direk gelcem hastaneye en azindan icim dahat eder, boyle sok yasamam
Babyyyymother gizemozdemir1990 canim tam olarak nasildi kasilmalarin bizde bilelim en azından ne zaman haber vermeliyiz doktora 🤔
nzlm45 gizemozdemir1990 tekrar geçmiş olsun, düzenli olunca mı gitmek gerekiyor acaba çünkü bu belirtiler ara ara hep bana da oluyor
Babyyyymother gizemozdemir1990 neyseki cok şükür zamaninda müdahale oldu canım Allah hepimizin güzel haftalara gelip bebeklerimizi saglikla kucaklamamizi nasip etsin inşallah 🤲
Ummu32 gizemozdemir1990 şükür geçti senin de ya 😊🤲bende yarın sayıcam kaç kere kasıldı diye çok sık olursa giderim doktora ama aşırı sık olmadı benim şimdilik iyi bakalım
gizemozdemir1990 @Babyyyymother @biyologelif cok sagolun kizlar, sizde dikkat edin, boyle karniniz sekil degistirirse sık sık doktorunuzu arayin. Bide ben kilo aldi diye baski artti saniyodum, kalkinca vajinam aciyodu simdi o histe gecti karnimda yukari cikti.
Babyyyymother gizemozdemir1990 anladim canim cok sağol bilgi için hepimiz doğurana kadar tetikteyiz Allah yardimcimiz olsun 🙏
Gulbeyazk gizemozdemir1990 acaba öyle bi durumda magnezyum içsek bir saate falan hafiflemezse bizde şüpheleniriz bi doktorlarımıza sormak lazim
biyologelif gizemozdemir1990 doktorlara muayeneye gidiyoruz bir şey dediğimizde normal diyorlar inanın ben neyin normal neyin anormal olduğunu iyice şaşırdım Rabbime emanet diyorum bazen
gizemozdemir1990 Gulbeyazk ben bikac hafta once oldugunde gunde 3 tane magnezyum ictim ertesi gun gecmisti. Bence ise yarar
gizemozdemir1990 nzlm45 bilmiyorum ki🤷🏻♀️ Bana da ara ara oluyordu ama son 3 gun cok oldu, dun hele tum gun kasilmam vardi hic gecmedi nerdeyse