Nasippp Ummu32 maşallah canım az kalmış 😀 çok şükür ayaklandım canım valla müaitseniz normal doğum yapın biliyorsunuz ben korkuyordum normal doğumdan mecbur sezeryan oldum ama gerçekten sezeryan sor normla doğumda en azından sadece doğum esnasında sancı çekiyosun o kadar
Ummu32 Nasippp ya inan bende korkuyorum normalden ama bence bu tamamen bünye ile alakalı. İnstagram da bi sayfa takip ediyordum orda bir kaç kişi yazmış normal doğum yaptım 2 ay oldu hala oturamıyorum gibi 🙄 kişiden kişiye değişiyor bence
Kelebekler Nasippp aslında söyle bi şey bugune kadar ilk defa duydum bende 🙄 bebek aslında baş geliş asagı dönmüş ama doğumun başlaması için yüzünün yönünün belime doğru dönük olması lazımmış bizimki su an da kasıklarıma doğru dönükmüş o şekilde bi donme bekleniyor 🤷🏻♀️ Enteresan 😅
Nasippp Hnfmhmt aynen aynen ben korkuyordum ve mecbur sezeryan oldum ama çok zormuş yaşamadan bilmiyor insan
Gulbeyazk Babyyyymother Anladım canım bende şuana kadar 3 kilo almıştım yani bence ideal gidiyorum zaten kiloluyum az almayı tercih ederim
Babyyyymother Gulbeyazk cok iyi bence gayet güzel gidiyorsun bende 1 buçuk kilo aldım benim kendi kilom az biraz ama herseyi yiyorum 50.5 kilom
Tubasel5 Merhabalar, doktorum bana dikiş tutuyor bebeği artık Doğum pozisyonunda dedi 31 haftalığım. 27 den beri başaşağıda. Böyle olup son haftalara gelen varmı
Babyyyymother Tubasel5 insallah son haftalara kadar gelirsin 🤲 ben daha 23+6 yim bilmiyorum dediginiz durumu ama insallah en azindan 37 ye kadar dayanır burda bir arkadaş vardı uzun süredir dikis tutuyordu bebegini ama daha doğum yapmadı.
gizemozdemir1990 Tubasel5 benim 22+5 te acil serklaj atildigindan beri dogum pozisyonunda, miyomdan dolayi pozisyon degistirmedi hic ve hep kafasi dikiste duruyor. 33+1 oldum bende ama bir kac haftadir asagida baski var ayakta baya zorlaniyorum.
Toprakdag Şükürler olsun sağlıkla doğum yapan arkadaşlar gördüm şimdi sizlerde sağlıkla ileriki haftalara gelmişsiniz inşallah bütün arkadaşlar sağlıcakla bu süreci atlatıp kucağınıza almayı nasip etsin 🤲😊
Tubasel5 gizemozdemir1990 bende vc için kalktığımda zorlanıyorum. Doktor baskı olur dedi. 35 . Hafta ilaçları da keserim dedi . İnsallah sonuna kadar gidebiliriz
gizemozdemir1990 Tubasel5 insallah gideriz, benim bebekte kucuk ben dursun istiyorum sonuna kadar ama bakalim
Simsim60 gizemozdemir1990 canım sonuna kadar duran çocukta bazen az kiloyla doğabiliyor.Önemli olan gelişimini tamamlaması.Benim oğlum 35+0 da 3 kilo 50 cm de doğdu (Allah ıma bin şükür)daha 1 ayımız var derken doğmuştu.3 saat dışında küvezde de kalmadı.yani gelişimini tamamlayan bebek durmuyor doğmak istiyor.İnşallah sizde vaktinde sağlıcakla kavuşursunuz🌿
gizemozdemir1990 Tubasel5 32 de 1600du geriden geliyor dedi ama paniklemedi. Yarin kontrolum var insallah almistir😔
Tubasel5 gizemozdemir1990bu haftalardan sonra çok alınıyor dedi doktor. İnşllah 2 yi bi görelim de öncelik