Neynep nzlm45 nidicardı ben serklajdan hemen sonra hastanede yattığım dönem 10 gün boyunca günde 6 defa kullandım..hastaneden cıkınca da muadili adalat kullanmaya başladım..belki o da yapıyor olabilir..teşekkür ederim☺️
nzlm45 Neynep rica ederim onu kaç kere kllsmoysnz, ben benimkini 4 kez kullanıyorum ağır geliyor biraz ama el mecbur
Neynep nzlm45 adalatı günde 2 defa kullanıyorum..onu da içtikten sonra hafif çarpıntı yapıyor..doktorum söylemişti zaten yapabileceğini
Hnfmhmt Suzii-90 idrarda bakteri çıkmıstı bir kere o zaman baya ağır bi iğne kullandım geçmesi için. Bide son haftalara doğru çok ağır grip oldum ondanda olabilirmiş gribede dikkat edin
Suzii-90 Hnfmhmt tamam canim sağol insallah bebisin iyileşecek Allahin izniyle ara da yaz bize haberdar et Rabbım safi ismiyle sifa versin insallah
Toprakdag Neynep bende 25. Hafta da açılmam olduğu için serkilaj oldum bu şikayetler bende de vardı ilaçlardan sanırım ayrıca 22. Haftada Dr. İle şeker yüklemesini konuştum o sira herşey yolundaydi yatırma demişti bana da
Neynep Toprakdag ozman ilaçlardan yaşıyorum ben de bu sorunu büyük ihtimalle..şeker yükleme yaptrmadm ama korkumdan en azından ben takip edeyim diye şeker ölçüm cihazı sipariş verdim..ölçümler yapacgm en azndan fikir verir diye
Neynep Neynep Toprakdag doğum yaptnız sanırım siz nezman geçmiştş şikayetleriniz..doğuma kadar sürdü mü acaba..
Hyrynur gizemozdemir1990 hayır hiçbi sorunu kalmadı bazen agzının cevresi morarma gbi oluo dogum yaptıkdan sonra bi kalp için götürcem çok şükür rabbime öyle zorluklarla büyüdüki içine canı olsun yeterki yaşar diolarya aynn öle yaşıtlarının gelişimine göre ilerlio sakın üzülmeyin rabbm büyük ben dgumdan sonra çok üzüldüm sütüm kesldi öyle şişdiki gögsüm anne sütünü tam alamadı bagışıklıgı düşük benden başkasına kalmaya gttginde hemen hastalanıo kmse anne gbi bakamıo
biyologelif Hyrynur öyle düşünmeyin bazı emen çocuk bile çok hastalanıyor tabi anne sütünün faydası yadsınamaz fakat her anne sütü ile beslenen çocuk bağışıklığı kuvvetli olacak diye bir şey yok.
Mavi_Lal Selam Kızlar👋🏻 12. Haftada serklaj yapıldı şimdi 18 haftalık oldum. Sürekli tekrarlayan idrar enfeksiyonu 2 kutu antibiyotik bitirdim bir hafta aralıklarla ilaç bittiği anda tekrarlıyor herşeye dikkat etmeme rağmen bir türlü enfeksiyondan kurtulamadım. Önerisi olan varmı ?
Tubbbbbbbbb Mavi_Lal bol su iciyor musunuz gunde en az 3 lt, bende de vajinal mantar oldu ama fitille gecti sukur. Ev yogurdu yiyin, perinenizi kuru tutun, hava alabilen camasirlar giyin gece yatarken Camasir kullanmayin Perine bolgeniz nefes alsin.
Suzii-90 Mavi_Lal burda bi arkadas ic çamaşırı giymiyodu evde o şekilde kurtuldu enfeksiyondan istersen sende dene canim evde giymiyodu kontrollerde ya da fitil kullanirken giyiyodu belki sana da faydası olur
Gulbeyazk Mavi_Lal canım çamaşır giymeyince geçtiğini söyleyenler var istersen bi de öyle dene ıslak kalınca da olabiliyor bende de yeni başladı bakalım napcaz