biyologelif Hyrynur Hyrynur çok geçmiş olsun Rabbim diper evladınızı sağlıkla almayı nasip etsin. Allah herkese vaktinde doğum nasip etsin
iremgun Hellobaby12 balkona mı edeceksiniz. O çok ayrı bak ben de deneyeyim😃😃 atarız valla güzel fikirler bunlar 🤗🤗
Babyyyymother Kızlar hepinize bir soru soracağım dikislerimizi aldirirken ekstra ücret ödeyecek miyiz bilen varmi ?
gizemozdemir1990 Babyyyymother sezeryan esnasinda alinacagi icin bence odenmeyecek. Muayenede alinsa bile odenmez bence mantikli degil☺️
Gulbeyazk Babyyyymother benimde onceki dogumum devlette oldugu icin bilemiyorum ama kolay bi islem oldugunu yazmislardi bence ucreti olmaz herhalde eray beye aldiririm ben ona guvenim sonsuz beni cok guzel motive ediyor
Babyyyymother Seyda652 bende burda bir serklaj grubunda yazmışlar onu gördüm de hiç aklıma gelmemişti böyle birsey
Hnfmhmt Suzii-90 enfeksiyon kapmış sanırım anne karnında. İlk açıklama bu yöndeydi. İnsallah iyi olur canım duanı eksik etme
Hnfmhmt Hyrynur sağolun. Çok şükür bu haftaları gördük. Her şey Allahtan insallah iyi olur hep yavrularımız
Babyyyymother gizemozdemir1990 yani almasınlar artik bir zahmet 😂 o kadar dogum parasına birde dikis parası eklerse bilemiyorum 🤷♀️
Babyyyymother Gulbeyazk birkac kişi yazmış gördüm bende şaşırdım evet hep öyle Eray bey tabi bana azcik kilom konusunda takmis olsada 😂
Gulbeyazk Babyyyymother aldigin kilolara mi taktı kilolu hamile kalisina mi bana o konuda bisey demedi de burdaki doktorum kolestrol yüksek dedi zaten kiloluyum dedi 😀
Neynep @Babyyyymother# Babyyyymother prolutondan önce progestan 50mglık iğne yaptırıyordm hergün..hergün olunca zahmetli oluyordu o yüzden proluton geçtik ama bu da yüksek doz mu geliyor diye endişelndm o yüzden sormak istedim sizlere de..cok teşekkür ederim cevabınız için..