Herkese merhaba,yaklaşık bir buçuk aydır bu başlığı takip ediyorum..ben de 23+4de acil serklaj oldum..1cm açılmam vardı..10 gün hastanede yattım antibiyotik tedavisi gördüm..şuan 1 aydır evdeyim sadece tuvalet ve banyo için kalkıyorum ayağa..kullandğm ilaçlar günde 2defa adalat,kabız olmamak için duphalac ve 3günde bir proluton depot 500lük…yalnız şöyle bir şikayetim var cok aşırı gece terlemesi yaşıyorum sadece uykuda..gece 2 3 defa üstümü değiştiriyorum,özellikle ense bölgem saç diplerim gögüs kısmım yani üst tarafım..artık çekilmez boyuttayım..benim gibi bu tarz şikayetleri olan var mı içimizde cok merak ediyorum. Bu aralar gündüzleri de yemekten sonra genelde hafif terleme oluyor ateş basması eşliğinde ama gece uyukudaki kadar değil..prolutondan şüpheleniyorum yüksek doz mu geliyor acaba diye..bu arada şeker yükleme testi de yaptrmadm doktorum gerek duymadı serklaj oldgm dönemdi tam hiç gerek yok şimdi mideni bulandırmaya, açlık şekerin gayet iyi dedi..acaba şekerde bu tarz şşkayetlere yol açar..eğer fikriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim..