Gulbeyazk Tubbbbbbbbb canım devlete gidiyordum onlarda saolsun bi düzgün ilgilense bi ilgilenmiyorlardı şüphe ediyorlarmış rahim kısalığından ama bize benzetmediler derken 3. Gebeligimde de korona yeni patlak vermişti hastaneler kapanmıştı doktorum acil bir durum olmadıkça vermiyordu 23. Haftada farkedildi hafif kanamayla
Ummu32 Babyyyymother ben aranızda ki genç anneyim galiba 🙄 bilmiyorum belki yargılarsınız çok erken vs vs diye ama 🙄 22 yaşındayım 🙄
nzlm45 Ummu32 keşke bende erken kalsaydım diyorum, gerçekten eskisi gibi sabırlı değilim sanki, en ufak gürültüye gelemiyorum yıllardır 2 kişi alışmışız, bakalım bundan sonra nasıl olacak 🤰
Ummu32 Seyda652 sende erken yaşta anne oldun galiba bende öyle olcam ☺️ yanlış anlamazsan ilk gebeliğinde kaç yaşındaydın canım ☺️
biyologelif Ummu32 en güzeli genç anne olmak. Bu evlat nasip olursa bazen yaş farkını hesaplaıyırum gözüm korkuyor. Onu anlayamamaktan ya da onun beni anlamamasından ama evlat sahibi olmakta her şeye değer diye düşünüyorum
Seyda652 Ummu32 23 yasında hamile kaldım 24 haftalık erken doğum yaptım kaybettim ardından 24 yasında hamile kaldım tek yumurta ikizlerimi 17 haftalık düşük nedeniyle kaybettim şimdi mayısta 25 olcam 3 gebeliğim ve serklajlıyım cok şükür 20 haftalık olduk inşallah sonuna kadarda giderim
Ummu32 Babyyyymother evet ilk gebeliğim daha ☺️🙄 tabi içimde biraz korku biraz heyecan hepsi var. Aslında hiç erken evlenmek istememiştim ama büyük konuşmuşum galiba evlendim 😄 herşey nasip demek 🥰🤲
Ummu32 nzlm45 hayırlı zaman bu zamanmış demek ki senin de öyle olmuş diyelim 🥰 Allah sabrını verir bence bide kendi evladın çok başka olur ona kıyamazsın 🥰 Allah hepimize sağ salim evlatlarımıza kavuştuğumuz o güzel günleri göstersin inşallah 🤲
Suzii-90 nzlm45 bu yaz 12 yıl olacak insallah evliligimiz olsaydı ilk günden beri bebis bekliyoruz ama nasip olmadı evlendiğimde de 19 yaşındaydım kimse kimseyi yargılayamaz canim bende 31 olucam temmuzda erken yaşta anne olmayı çok isterdim bende nasip bu zamanaymis
nzlm45 Babyyyymother iyi gibiydi büyümüş görmeyeli minik kuş, ama doktor yine stres konusunda uyardı beni 🥵🙄
Babyyyymother Ummu32 demek nasibin öyleymiş seninde 😊 genç anne olmakta çok güzel ikinciyi düşünürsen mesela daha fazla ara birakabilirsin her açıdan şanslısın aslinda
Ummu32 gizemozdemir1990 ya inşallah 🥰 sağ salim kavuşalım inşallah hepimiz de 🤲🥰 herkes erken yaşta olduğum için yorum yapınca kendimi biraz kötü hissediyordum ama bence güzel bişey anne olmak daha tam anne sayılmayız tabi ama ☺️ hareketlerini hissetmek çok hoş ☺️
nzlm45 Suzii-90 evet nasip tabi ki, bu süreçlerde de insan yıpranyr, inşallah doğunca herşri unutturur bize süt kokusuyla
Ummu32 Babyyyymother ay Allah yine aratmasın hayırlı zamanda olsun ama şimdi ki gebeliğim zor geçince diyorum zaten ikinci çocukla arası olsun diye 😄 ama hayırlısı tabi ☺️🥰
gizemozdemir1990 Ummu32 senin de farkli avantajlarin var. yada benim farkli dezavantajlarim var. bunun tek bir dogrusu yok, degisken bir surec herkesin hayati farkli ve kendine ozel💕
Babyyyymother Ummu32 yani bak ne güzel istedigin kadar ara birakabilirsin ama bizim öyle çok uzun yıllar ara şansımız olmayabilir düşünürsek tabi 🤭 önce hayirlisiyla bir kucagimiza alalim da inşallah 🤲
Babyyyymother Tubbbbbbbbb ayni yastaymisiz 🌸 insallah saglikla kavuşalım da zaten nasibimiz bu yasmis demekki 😊
Ummu32 gizemozdemir1990 evet canım doğru diyorsun🥰 ay sağlık ve eşimizle aramızda huzur olsun da erkenmiş geçmiş boş bence ☺️🙏