Kelebekler Suzii-90 bu güne kadar dikişler tutmuş doktor dikişleri kontrol etmiyordu bugün almak için muayene ederken söyledi 🤷🏻♀️
Suzii-90 Kelebekler Hee anladım canim dikişler tuttuysa bugüne kadar iyi geldin o zaman canim sadece serklaj dikisiyle ilerleyenlere sen umut ol 40. haftadan selam ver 🤗😄
Babyyyymother iremgun amin inşallah hem çok heyecanlıyım hemde endişeli insallah sagikla gelir yavrularimiz kac yaşında anne olacaksın nasipse 😊
iremgun Babyyyymother iyi iyi ben kendimi yaşlı hissediyorum hep bakıyorum genç herkes😃😃 ben diyorum kariyer diye diye çok mu bekledim naptım🙈😃
Babyyyymother iremgun bende öyle düşünüyordum hatta gecmi kaldim diyordum kendimce neyseki tek degilmisim 😂 insan kendini okuldu sonra çalışma hayatiydi sonra evlilik biraz otursun fln derken bazi şeyleri ileri atiyor mecbur aslinda düşününce tam zamanı 🤷♀️
iremgun Babyyyymother evet evet kesinlikle tam zamanı bence de yani şartları olgunlaştırmadan istemedik biz de. Ki benim hala doktoram devam ediyor bakalım nasıl devam edecek şu an çok emin değilim 😃
Babyyyymother iremgun eder eder bir şekilde bazen çocukla daha da çok başarılar elde edilebiliyor daha doğrusu ne kadar yogunsa insan o kadar planlı oluyor😊
Babyyyymother gizemozdemir1990 varmi arttiran ben herkesi burda sanki daha genç anne olmus gibi görüyordum 🤭
gizemozdemir1990 Babyyyymother valla universite, yuksek lisans, kariyer, evliligin tadini cikarma derken bu yas oldu valla🤷🏻♀️😂
Ummu32 Babyyyymother ben aranızda ki genç anneyim galiba 🙄 bilmiyorum belki yargılarsınız çok erken vs vs diye ama 🙄 22 yaşındayım 🙄
Babyyyymother gizemozdemir1990 nasip böyleymiş diyelim üstüne birde gezdik eğlendik,simdi sıra bebegimizle kariyer ve gezmeye devam inşallah 😊🥰
biyologelif gizemozdemir1990 Babyyyymother galiba en yaşlı benim 36 yaşındayım☺️ Sizler daha gençsiniz. Bende hep ilk çocukla araları 4 -5 yaş olsun diye bu yaşa kaldım sanki önceki gibi kolay olur sandım. Gerçekten tavsiye bakacak biriniz varsa 2. Yide uzatmayın derim tabi ilkleri kucağınıza alında inşallah ☺️