Tubbbbbbbbb Gulbeyazk neden sonra dan olmus peki Benim ikinci gebeligim Ilki dusuk oldu doktor da artik hep serklaj atilmasi lazim dedi
Gulbeyazk Tubbbbbbbbb canım devlete gidiyordum onlarda saolsun bi düzgün ilgilense bi ilgilenmiyorlardı şüphe ediyorlarmış rahim kısalığından ama bize benzetmediler derken 3. Gebeligimde de korona yeni patlak vermişti hastaneler kapanmıştı doktorum acil bir durum olmadıkça vermiyordu 23. Haftada farkedildi hafif kanamayla
Toprakdag Suzii-90 bebek 23 günlük oldu bende toparlandım çok şükür bebekle ilgileniyorm gazlı bir bebek 😊 Şekerin yükselmesin diye paketli gıdalardan karbonhidrat ve şekerden uzak duruyorsun dur zaten et ve sebze ağırlıklı tüketirsen daha iyi olur inşallah
Suzii-90 Toprakdag masallah canim bebis büyümüş 40 ı çıkacak nerdeyse Evet canim diyet yapıyorum suanda sıkıntı yok çok şükür arada sınırı geçsem de diyetle iyi gidiyoruz çok şükür 😊
Nagehan34 Gulbeyazk merhaba hayır doğum yarın olacak kısmetse 14:30 gibi, inşallah sağlıkla kavuşuruz birbirimize
Seyda652 Merhaba güzel anneler boğazda yanma oluyo afedersiniz ama böyle acısu geliyo ne yapmam lazım iki gündür var ve beni acayip rahatsız ediyo
Babyyyymother Seyda652 reflun var seninde benimde öyle hatta bildigin beynime kadar yaniyorum☹ leblebi,yesil elma,boş ekmek gibi şeyler yiyorum sol tarafıma yatiyorum hafiflemesi için ama baş edemiyorum yarin doktoruma söyleyeceğim bir ilaç fln istiycem
Kelebekler Seyda652 ılık süt için yudum yudum ama o da rahatlatıyordu beni son zamanlarda çok zorlandım bi de doktorum bana iki yastıkla yatabilirsin yanma için dedi ama ben yatamadım
Toprakdag Suzii-90 çok şükür çokça sabır ve dua ile geldik Rabbim hayırlısıyla büyütmeyi de nasip etsin bizlere 🤲☺️
Babyyyymother iremgun canim benim makattan kullandığım beyaz yuvarlak ince uzun sabun gibi birsey seninki baska sanırım
iremgun Babyyyymother aynen canım aynen başka renkli renkli böyle açık yeşil ve koyu yeşil var. Şimdi eve geldim reçeteye de baktım ora yazmış. Korkum geçti🙈😃
Babyyyymother iremgun ben her ilaci emin olmak için mesaj atıp soruyorum ayni korkular her seferinde bende de oluyor birseyi ya yanlış kullanirsam diye 😂 neyseki cok şükür dogru almışsın rahat bir nefes almışsındır 😂
Kelebekler Suzii-90 bende basından beri öyle bekledim canm da 37 olduk almıcakmısınız diye sorduk her kontrolde alacak umuduyla gittim her gidişimde doğumda alırız sancıların başlasın suyun gelsin alırız dedi geldik bu güne 🤷🏻♀️
Kelebekler Tubbbbbbbbb darısı tüm bekleyenlerin basına inşallah dualarımdasınız hepiniz ☺️🤲🏻 37 değil 39+5 40 olduk nerdeyse 🤰🏻Şükürler olsun
Suzii-90 Kelebekler dikişler tuyuyo derken 40.haftayi dolduruyorsun canim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Toprakdag Kelebekler masallah canım güzel haftadasiniz çok sabır edip umutla bekledik sağlıcakla gelsinler 😊🤲
Babyyyymother Seyda652 önceden ayda yılda bir olurdu o da acı baharatli fln cok yersem ama simdi ne acı yiyorum ne baharatli tüm reflu yapacak şeyleri nerdeyse yememeye çalışıyorum ama genede ne yesem yanıyor
Kelebekler Suzii-90 bu güne kadar dikişler tutmuş doktor dikişleri kontrol etmiyordu bugün almak için muayene ederken söyledi 🤷🏻♀️