Suzii-90 Gulbeyazk benimde koldan yok kol çok aciyo gobek yagli olduğu için kol kadar acimiyo gobek deliginin 3 4 parmak sağına ya da soluna yap canim kolların geçsin biraz
Gulbeyazk Ummu32 canım ben hep normal taraftarıyım o kadar rahat ki evet doğuma kadar biraz ağrın sınırlarını zorluyor ama öyle büyük kolaylık ki tabiki öncelik bebeğin sagligi
Ummu32 Gulbeyazk ya bende biliyorum öyle istiyorum ama bazen de içimde korku da var normal doğum için. Aslında sezeryan da sonrasında çok acı çekip zorlanacaksın o daha zor 🙄 galiba en iyisi normal ☺️
Suzii-90 gizemozdemir1990 benim serklaj 37 de alınacak ama her doktor da ayni değil busranin serklaj alınmamıştı
gizemozdemir1990 Suzii-90 benim sezeryan, 37-38de aliriz bebegi dedi. Ama benim bebek geriden geliyor
Suzii-90 gizemozdemir1990 benimde 37 de belli olacak normal mi sezeryan mi ama sezeryan da olsa alacak galiba çünkü 37 den sonra dikiş istemiyoruz dedi artık bebek gelse de problem olmaz dedi
nzlm45 Kızlarrr, bişey soracağım siz gün içinde çorap ve çamaşır değiştirirken zorlanıyor musunuz? Ben hemen kasılıyırum gibi hissedip korkuyorum
Suzii-90 nzlm45 zorlanıyorum canim ama kasilma olmuyo gerci benim kasılmalar da arttı artık bazen yemek yaparken de kasiliyo yatarken de
Babyyyymother nzlm45 biraz zorlanıyorum yanlarima fln anıi saplanma gibi agrilar girdiği oluyor ama kasılma durumu olmuyor
gizemozdemir1990 nzlm45 benim kasilmam olmuyor ama zorlaniyorum gobegimden. Oturarak corap giyiyorum ayagimi capraz kaldirip, camasirimi da oturarak degistiriyorum. Ayakta gitmiyorum camasir veya tayt
Nagehan34 gizemozdemir1990 eğer dikişime aşırı baskı olmasaydı daha da beklerdi doktorum ama bu durumda daha fazla beklemek istemedi 36+2 de doğum olmuş olacak inşallah
Nagehan34 gizemozdemir1990 Gulbeyazk amin sağol ben de sana dua edeceğim inşallah herkes sağlıkla kucağına alır
gizemozdemir1990 Suzii-90 bende doktorumdan oyle hissettim, 37 icinde alacak gibi ama benim bebek geriden geliyor ondan belki bekletir beni
Suzii-90 nzlm45 ben 34.haftadayim canim senin haftalarında öyle bi sorun yaşamadım ama herkesin bünyesi rahim ağzı uzunlugu farklı ondan olabilir kontrole gidince doktoruna sor canim magnezyum kullaniyo musun o da iyi geliyo kasılmalara falan
nzlm45 Babyyyymother sizin haftanız ileri mi, bende eskiden ayakta değiştirdim şimdi oturarak yapmya başladım
Esmer_ Bende burada bekliyryim serklaj olma durumum var rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
gizemozdemir1990 Suzii-90 basindan beri 1 hafta geriden geliyor. Doktor genetik bu dedi. Ama bu hafta 2ye cikti gerilik. Doktor hic sorun etmiyor valla anlamadim
nzlm45 gizemozdemir1990 anladım, ben biraz bişey olur mu diye korkuyorum yaparken belki de ondan oluyordur