Babyyyymother iremgun herhalde dikişli olunca çok önemli birsey olmadığı sürece alttan bakmak istemiyorlar canim usg de de zaten görüyorlar benim doktorumda ayni usg den bakıyor hep 😊
iremgun Babyyyymother iyi cnaım sevindim 😊bazı arkadaşlar karından ve vajinal farklı ölçü çıkıyor diye de acaba dedim öyle bir şey var mı sorayım dedim. 4 hafta var daha detaylıya ama bende ki merak😃😃😃
biyologelif Babyyyymother aynen benim doktorumda öyle diyor üstten bakıyır zaten perinotolog oldukları için cihazları iyi bir durum olsaydı alttan bakacağını söyledi
Ummu32 Babyyyymother canım peki alttan ve karından ölçtüğü ölçümler aynı mı? Bir kaç kişi aynı ölçü olmuyor demişti de senin nasıldı merak ettim. Benim hamileliğim boyunca hiç bir şekilde alttan muayne yapmadılar.
Babyyyymother iremgun olsun iyi yapıyorsun bende sürekli tetenozu sorup durdum sonunda bugün vuruldum 😂😂😂insan merak ediyor
Babyyyymother iremgun öyle vallahi sormadan yapamiyorum bende illa arastircam bide Kötü şeyler duyunca da üzülüyorum sonra aslinda hic iyi birsey yapmiyorum bazen🤭😂 sen tetenoz vurulmaycak mısın neden o derdin yok bak şimdi de bunu merak ettim
iremgun Babyyyymother yaa araştırmak iyi değil artık onu anladım 🙈 ben de öyle kötü şeyleri duyunca çok kafaya takıyorum. Tetanoz olmıcam çünkü işten dolayı gebeliktrn 5 ay öncesinde falandı sanırım son bağışıklığımı da olup 10 yıllık tetanoz bağışıklığını kazanmıştım o yüzden tetanoz olmıcam yoksa doktorum olmamı söylemişti bunu söyleyince tamam o zaman dedi.
Babyyyymother iremgun hmm cok iyi olmuş desene senin için bak ne güzel onu düşünüp kurmaktan kurtuldun 😂 ben zaten artik internetten araştırma yapmiyorum ama iste burada da zaten masallah herseyi yazıyorlar bir açıdan çok iyi faydası oluyor arada da tabi korkutan yazılarda görüyoruz
iremgun Babyyyymother 10.senem işimde. Her sene oluyoruz ya dedim her sene olacağına şu 3 dozu yaptır irem de kurtul😃 iyi ki de demişm böyle ama yani doktorlar zararsız olduğunu söylüyorlar telaşa gerek yok. İnternete töbe bakmıyorum artık ben de ama dediğin gibi burada illa denk geliyoruz😊 kendimizi ferah tutacağız yapacak bir şey yok.
gizemozdemir1990 iremgun ben bunu bilmememe ragmen sordum rahim agzini olctunuz mu dedim, yok her zaman ultrasonda goruntulenemiyor dedi. Bende bilmedigim icin demekki cok gerekli bir sey degil diye dusundum ustelemedim.
Babyyyymother iremgun en güzelini yapmışsın 😊 evet içimizi ferah tutup artık güzel şeyler arastiracagiz ki zamanimiz daha güzel geçsin yoksa kendimize zehir etmekten başka birsey yapmıyoruz 🤷♀️
Cigdm Nasippp amin canım sağol bebeğin kaç kilo doğdu 20. Hafta kilosunu hatirliyomusun canım ben bu hafta detayliya girdim 20+2 de rahim ağzı uzunluğuna da 32 mm dedi senin nasıldı bu haftalarda hatirliyormusun
Babyyyymother Hiranurecrin anladim canım hayırlısı olsun inşallah saglikla ve gönlünden geçen olur 😊🌸