Nasippp Kelebekler hahah taöaö güvenilir ellerde 😂 kız bişey yemedim aslında nesguik yedim arada kaşarda sabahları yedim ama çok değil ben gece kalkıp yiyordum sabah kalıp yiyordum oldu mu muzu akşamları yatmadan yedim öyle valla
Merve5561 Esrelf aynen canım tek sıkıntı tuvalet eğitimi gerisi tamam şükür onu da yazın vericez annemle bakalım evet hamileliklerimde hep annem geliyor mecbur kızımda da gelmişti
Nasippp nzlm45 ha 😂 canım valla çok güzel duygu ama sezeryan olduğum için ağrılarım geçmedi yeni yeni diniyor 🤦🏻♀️ Bebeğimin altını bile değişmedim ama nefesi bile yeter 🥰
Hiranurecrin Nasippp Ay canım yeni doğum yaptın biliyorum ama çok.merak ediyorum serklaj dikişlerine ne oldu aldı mı doktor dikişleri 🤭
biyologelif Nasippp aynen canım maksimum 1 haftaya toparlarsın. Öp güzel kuzunu öptükçe bizede dua et.
Babyyyymother Hiranurecrin bende cok merak ediyorum birde biryerde okumustum nerde okuduğumda hatirlamiyorum birinin dikisini almamışlar dikisi bırakmışlar fln 😂😂😂
Hiranurecrin Babyyyymother Zararlı mi acaba dikişlerin kalması ay daha neler öğrenicez. Bu uygulamadan önce serklajin anlamını bilmiyordum onu bırak serklaj kelimesini bile duymamistim 😂
Babyyyymother Hiranurecrin biran önce 37.haftaya gelelim de artik onu sor bunu arastir fena hallere geldim 😅
Babyyyymother Hiranurecrin valla zararli mi degilmi hiçbir fikrim yok doktoruma da artik bunuda sormak istemiyorum bana diyor bu kadar araştırma 😂😂😂
Babyyyymother Hiranurecrin ne yapayım ilk hamilelik bisey bildiğim yok burası sayesinde zaten ogrenmedigim sey kalmadi 😅 haftalarda yata yata yavas geçiyor
Hiranurecrin Babyyyymother senin ki birinci gebelik bisey bilmiyon benim ki 3.cü hamileliğim ama bunda bayağı bir bilgi sahibi oldum. Diğer iki çocuğumu bisey bilmeden doğurmuşum meğer 😂
Babyyyymother Hiranurecrin cok güldürdün beni şuan 😂 masallah 3. Nasil gidiyor peki kac haftaliksin hazir bilgilisin bilmediklerimi sana sorarim artik 😅
Hiranurecrin Babyyyymother Eyvah yandım 😂😂şaka şaka 😂vala canım güzle gidiyor iki kızım var ve 22+1haftalık ta hamileyim