iremgun Babyyyymother oh oh maşallah😊🌸 zaten çok yatmakta sıkıntılıymış evde hafif hafif yürümek iyidir. İnşallah hep böyle güzel gider İnşallah. Yok canım üretim müdürüyğm ben proje alınca evden yapabiliyorum çizimler vs bitene kadar projeyi üretime geçirene kadar rahatım😄😄Durumu da bildiklerinden çizim işlerini evde yapmamı istiyorlar sağolsunlar.
Babyyyymother iremgun evet doktorumda oyle dedi zaten canim ben genede alışkanlıktan hep yatmak istiyorum kendimce garantiye aliyorum sanki 😅 ohh bak ne güzel düşünceli insanlar vallahi her is yeri aynı olmaz ben kendi kendime diyorum iyiki bu sene çalışmama kararı almışım diye😂
iremgun Babyyyymother aynen aynen karşılıklı bugüne kadar yapılan fedakarlıkları unutmamaları beni de mutlu ediyor😊 boşve rçok iyi yapmışsın bu seneyi pas geç😄
Babyyyymother Gulbeyazk evet canim cok şükür bende hamile kalmadan önce cok cektim kansizliktan o yüzden sürekli test yaptiriyorum sınırda benimde degerler ama dusuk degil Allahtan
Gulbeyazk Babyyyymother 9 a düşmüş kan ılaclari ise yaramamış bakalım degistircez inşallah o iyi gelir yoksa sürekli serumla desteklemek gerekiyormus bakalım doğumda da yanimda birini bulundurmaz yoksa ki korona var ben tedirgin oluyorum bi de başkasının vebalini alamam süreç iyi ilerler insallah
Babyyyymother Gulbeyazk inşallah iyi ilerler içini ferah tut ayni zamanlarda dogum yapacağız inşallah belki de aynı hastanede guzel düşün guzel şeyler olsun inşallah 😊
Hayal117 iremgun bir süre raporluydum tabi 2 ay kadar çalışamadım sonrasında başladım masa başı işim zaten
Suzii-90 Esrelf yapiyorum canim tekim fazla yatamadım zaten serklajdan sonra kalktım mecbur ama kendimi yormuyorum tabi fazla ayakta kalmamaya calisiyorum
Babyyyymother Esrelf belki dikis değildir de sen öyle saniyorsundur vajinal bi sizlama olabilir mi canım 🤔
Esrelf Babyyyymother yok vajinam değil içim sızlıyor dikiş olduğuna eminim çünkü 12. Hafta öncesi hiç ağrım yoktu. Doktor fazla sıktım dikişleri 2,5 cm açıklığın vardı dedi, istersen gevşeteyim dedi de ben kabul etmedim.
Babyyyymother Esrelf hmm o zaman ondandır olsun iyi yapmış fazla sikmakla sızı çekilir aman vaktinde sağlıklı gelsinlerde inşallah
Esrelf Babyyyymother inşaAllah🤗 birde benim 2.5 yaşında kızım var ister istemez ayakta kalıyorum belkide ondandır. Çünkü yatarken bi sıkıntım yok.
Babyyyymother Esrelf maşallah ne güzel 😊 Allah güç kuvvet versin insallah sizede haftalarimiz çabucak geçer inşallah siz biraz daha ilerlemissiniz cok şükür. Birsey soracağım tetenoz oldunuz mu acaba 😊
Merve5561 Esrelf merhaba benim de 2.5 yaşında kızım var aynı kaderdeyiz ☺️ Şuan 7 haftalık hamileyim ama 12. Haftada serklaj atılacak büyük ihtimalle nasıl geçiyor günleriniz çocuk zorluyor mu sizi
Llalolalaooooo Esrelf bende senin gibiyim ya üç yaşında oğlum war bazı günler dinlenemiyorım endişelim bende bu yüzden
Esrelf Babyyyymother Amin canım Allah hepinize kolaylık sağlık sıhhat versin. 😘evet oldum 3. Dozumdu sanırım 20. Haftada vuruldum. Benim 2. Gebeliğimde serkülajlıydı 37 de sezryan oldum. Bu 3. Gebeliğim. 🤗
Babyyyymother iremgun gectim zaten hayirlisiyla bir bebisimi de kucagima alayim da 1 sene daha onun için pas geçerim 😂
Babyyyymother Esrelf amin canım ❤ bende pazartesi olacağım insallah da biraz korkuyorum 22.haftamda ilk dozu olmus olacağım
Esrelf Babyyyymother yok korkma enjeksiyon yaparken hafif ağrı oluyor. Ama sonrası ağrı biraz artıyor. Gelir gelmez kolonyalı (alkollü )pamuk koy ağrısı kalmaz ertesi güne. Gecede rahatça yatarsın. bolca ıslat pamuğu kuruyana kadar dursun 2 defa tekrarlasan yeter.