iremgun gizemozdemir1990 merhaba😊🌸yolunda yolunda çok şükür 😊 senin de her şey yolundadır inşallah 🍀 4 yeni projeye birden başladım aşırı yoğunum o yüzden pek aktif olamıyorum🤦♀️
Mel-in7dain iremgun ben de seni merak ediyordum nasılsın işe başladın mı diye. Ben de bugün serklaj oldum öncesinde okul çok yoğundu çok takip edememiştim burayı ama bu hafta buralardayım inşallah
Babyyyymother Gulbeyazk gerek duymuyorum artık normal gidiyor hersey dedi canim insallah böyle devam eder 🤲
Tubbbbbbbbb Nebos Ben de ilk gun oldu sadece igne de 4 hafta sonraki muayenemde Verdi doktor ne zaman keselim derse o zamana kadsr siz de kontrole gittiginizde doktorunuz degerlendirir gecmis olsun.
Babyyyymother Gulbeyazk yanlış hatirlamiyorsam dun kendi doktoruna gidecektin asi için de konuscaktin canim naptin
gizemozdemir1990 iremgun bebis buyuyor😊 31+1 olduk bugun, biraz endiseliyim bu ara ondan doktora gidiyorum sk sk. Az kaldi insallah🙏🏻
Gulbeyazk Babyyyymother canım doktorla o kadar çok şey konuştuk ki o aklıma gelmedi pazartesi sonuçlar için görücez o zaman konuşurum inşallah
Gulbeyazk Llalolalaooooo yani canım benim 3 kaybim var o yüzden com daha dikkatli olmaya özen gösteriyoruz iğneyi kullanıyorum ama aynı zamanda karaciğer testi de yaptırıyorum yan etki yapmasın diye
Esrelf Merhaba güzel anneler size bir sorum olacak. serkülaj sonrası dikiş ağrısı çeken var mı?fazla ayakta kalınca sanki içim sızlıyor gibi dinlenince geçiyor ama.
Babyyyymother Esrelf belki dikis değildir de sen öyle saniyorsundur vajinal bi sizlama olabilir mi canım 🤔
Esrelf Suzii-90 yok ben serkülajı 12. Haftada oldum şuan 27. Haftadayım ama dikiş ağrısı var hep. İlkindede vardı. Bende mi anormallik var anlayamadım.
Gulbeyazk Babyyyymother bugün tokluk kanki verdim 1 saatlik canım ona göre doktor değerlendirelim dedi kansizligim artmış onun için bu hafta gün aşırır kan serumu takacaklar
Nasippp Kızlar hepinizden Allah razı olsun teker teker yazamıyorum kusura bakmayın 🥰 anca kendime geliyorum biraz ağrılı geçti benim sizlerin en güzel kolay şekilde geçer inş 🥰
Fe123 Nasippp geçmiş olsun canım bende bugün oldum sezeryan çok ağrım var inşallah tez zamanda iyi oluruz