biyologelif Suzii-90 oh rahatladım. Artık neye dikkat edeceğime şaşırdım. Biz sürekli yattığımız için tek taraflı yatmak zorluyor haliyle sadece gece yatması olsa sabredersinde
Suzii-90 biyologelif aynen canim tek taraflı yatmaya calisiyorum icim daralıyo yaa zaten yatmayı pek sevmiyodum o yönden de zor oldu bana neyse ki az kaldı insallah sağlıkla alalım kucagimiza
Seyda652 Hanımlar bişey sorcam doktorum bana oksapar iğne yazdıda 04lük hergün göbekten vurulcam hazır enjektörde zaten ilacı biraz dısarı fışkırtmam gerekiyomu havası alınsın diye yani yoksa direk vurulayım mı
Suzii-90 Seyda652 havasını al canim zaten üstünde boşluk oluyo ilac gelene kadar bas havasi çıksın havasını almayınca daha çok yakiyo
Seyda652 Suzii-90 azönce kardeşim yaptıda damla damla geldi ben havası cıktı sandım tühh bide kolonyayla önce göbegimi sildim cok yandı aglicaktm resmen 😂
Suzii-90 Seyda652 evet cnm yakiyo havasını alsan da yakiyo ama almayınca daha çok yakiyo alışırsın merak etme 32 haftadır kullaniyorum 🤣
Seyda652 Suzii-90 yaaaaa nerdeyse aglicaktım 😂ikinciye daha temkinli olurum doktorum bi süre kullan duruma göre bırakırız sonra dedi
Suzii-90 Nasippp kiz bugun çarşamba dimi ayy perşembe diye yazdım ben hadi hayirli haberler insallah ☺🤗
Nasippp Suzii-90 ☺️Aynen canım yarın inş heyecanlıyım niyeyse kararım merkeze gitmek yönünde doğum için doktor girmezse burada oraya gideceğim muhtemelen cuma doğum olur merkeze gidersem 🤓
Suzii-90 Seyda652 sana yattigin için verdi galiba dimi canim bende pıhtılaşma var dogumdan sonra da kullanıcam bi iki hafta
Seyda652 Suzii-90 yok canım bi tane gende yatkınlık çıktı yaygın bi durum cogu insanda var tehlikeli degil dedi doktorum biraz kullanıp geri bıraktırcam duruma göre dedi he bide bana yat demedi günlük hayatına devam edebilirsin dedi sadece agır iş yapmak agır kaldırmak ve ilişki yasak
Gulbeyazk Nasippp ben bile heycanlandim şuan seni düşünemiyorum çok şükür aramızdan biri daha evladina kavuşuyor
Nasippp Gulbeyazk canım allah razı olsun darısı sizlere inş ☺️ Bu akşam 38 oluyoruz aslında 38 dolmuş oluyor 39 a giriyoruz 😁
Gulbeyazk Seyda652 canim ben gobekten korkuyorum cok koldan yaptiriyorum esime hem gormemis oluyorum saolsun oda elinden geldikçe yavaş enjekte etmeye çalışıyor
Suzii-90 Seyda652 hmm iyi o zaman canim bende yemek işlerimi kendim hallediyorum yorulmadan yine de çoğuna yatmaya dinlenmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye çünkü aniden kisalma olur diye korkuyorum yüzdük yüzdük sonuna geldik insallah vaktiyle sağlıkla aliriz kucağımıza
Gulbeyazk Nasippp ohh maşallah canım zamanı gelmiş artık Rabbim saglicakla buyutmeyi de nasip etsin insallah