Babyyyymother Pln1305 cok sevindim uzunluk cok güzel maşallah 🧿 artik büyüyorlar annesi ne tatli ayaklarıyla vuruyor demek 😊
Babyyyymother biyologelif evet bana daha dun dedi 21+4 um artik dedi saga ve sola yatacaksin sirt üstü yatmanı önermiyorum dedi kalkarken dogrulurken fln da yavas ve hep yanlardan kalk dedi canim
biyologelif Babyyyymother anladım canım gece istemsiz bir şekilde sırt üstüne dönüyorum. Daha dikkat edeyim bakalım
Gulbeyazk Babyyyymother canım benim sat normalde 22+4 ama doktora ilk gittiğimden beri 8gunluk bi fark var o yüzden ultrasondaki tarihe göre baz alıyoruz dedi yani 21+5 senin ölümlerin nasıl cıktı dün bilgi verdiler mi sana ac hariç bütün veriler 22+3 veya 22+1 sizde hangisini baz aldı doktor
Gulbeyazk biyologelif canım ben beş dakka yatıyorum en fazla sırt üstü o da biraz sırtım rahatlasın diye zaten hemen rahatsız oluyor bebiş tapınıyor dön diye 😊
Babyyyymother biyologelif o bendede oluyor sirt üstü heryerim bi rahatlıyor ama uyandigimda tekrar yanlara dönüyorum uykuda istemsiz yaptığımız için sorun olmaz bence 😊
Babyyyymother Gulbeyazk canim regl tarihine göre 21+4 benim ama ölçümlerin 1 hfta ilerde gösteriyor 22+3 22+4 gibi ama doktorum son adet tarihimi baz aliyor hep boy ve kilosu kac cikiyor peki
Gulbeyazk Kızlar dün takipli olmadigim hastaneye gittim ordaki doktor bana vifolic verdi ama günde kaç defa olduğu falan belirtilmemiş var mı kullanan
Suzii-90 biyologelif sen suan istedigin gibi yatabilirsin canim ileri haftalarda dikkat etmek gerekiyo
Suzii-90 biyologelif 3.trimesterde dikkat etmelisin canim ama çok fazla da kasmayın ben daha yeni yeni dikkat ediyorum 32.haftadayim sağıma da yattim soluma da yattim sirt üstü de yattim cok aşırı kasmadim ama karin büyüdüğü zaman sirt üstü yatmak tansiyonu dusuruyo ve bebege kan akışını azaltiyormus simdi sırtıma kucuk bi yastık koyuyorum gece yatarken en azından tam sirt üstü dönmim diye
biyologelif Suzii-90 oh rahatladım. Artık neye dikkat edeceğime şaşırdım. Biz sürekli yattığımız için tek taraflı yatmak zorluyor haliyle sadece gece yatması olsa sabredersinde
Suzii-90 biyologelif aynen canim tek taraflı yatmaya calisiyorum icim daralıyo yaa zaten yatmayı pek sevmiyodum o yönden de zor oldu bana neyse ki az kaldı insallah sağlıkla alalım kucagimiza
Seyda652 Hanımlar bişey sorcam doktorum bana oksapar iğne yazdıda 04lük hergün göbekten vurulcam hazır enjektörde zaten ilacı biraz dısarı fışkırtmam gerekiyomu havası alınsın diye yani yoksa direk vurulayım mı
Suzii-90 Seyda652 havasını al canim zaten üstünde boşluk oluyo ilac gelene kadar bas havasi çıksın havasını almayınca daha çok yakiyo
Seyda652 Suzii-90 azönce kardeşim yaptıda damla damla geldi ben havası cıktı sandım tühh bide kolonyayla önce göbegimi sildim cok yandı aglicaktm resmen 😂
Suzii-90 Seyda652 evet cnm yakiyo havasını alsan da yakiyo ama almayınca daha çok yakiyo alışırsın merak etme 32 haftadır kullaniyorum 🤣
Seyda652 Suzii-90 yaaaaa nerdeyse aglicaktım 😂ikinciye daha temkinli olurum doktorum bi süre kullan duruma göre bırakırız sonra dedi
Suzii-90 Nasippp kiz bugun çarşamba dimi ayy perşembe diye yazdım ben hadi hayirli haberler insallah ☺🤗