Seda--mete Kızlar, serkılaj oldugu için erken doğum riskimiz var. Ağdaya gitmekten korkuyorum, kendımı kasıyorum hal böyle olunca hamılelık boyunca agdaya gidemedim. Ve şu an felaket durumda. Sizler napıyorsunuz? Agdaya gideniniz var mı?
gizemozdemir90 Seda--mete ben doktora gitmeden jiletle aliyorum. Ust bacagima agda yaparken bile kastim ben artik bacaklarimi da epilasyon aletiyle aliyorum.
gizemozdemir90 Gulbeyazk neden baktirmadiniz o zaman? Dikisleri ve rahim agzini her zaman ultrasonda goremeyebiliyorlar. Benim doktorum degisik skntilarim olunca bakiyor, cunku riskliyiz ve ultrasonda anlasilmama ve onlem alamama durumumuz olabilir
Gulbeyazk gizemozdemir90 çünkü yarın kontrolüm vardı muhtemelen o da alttan bakmak isteyecek üst üste bakılsın istemedim
gizemozdemir90 Smctn ay benim de acikligim coktu ve 5 cm dikildi. Dikis asiri ucta duruyor, doktorun ilk hedefi 25.haftayi gormekti. Onu gorunce 28i hedfledik. Simdi 32 hedef ama ilk kez sona gideriz (37)dedi. Siz kacinci haftada dogum yaptiniz?
Melikesrmn Babyyyymother ameliyati iyi gecti ama sonrasinda sıkıntılar çıktı geceleri solunum sikintisi yaşıyor gündüz iyi ama gece kotulesiyor dua edin atlatırsa toparlar diyo drlar
Suzii-90 Melikesrmn atlatir insallah canim küçücük canıyla bedeniyle ameliyata dayanmış bunu da atlatır insallah Allahin izniyle 🤲
Llalolalaooooo Melikesrmn bebeğin yoğun bakımda mı canım çok geçmiş olsun soguk buhar Makinesi alsanız iyi gelir İnşallah benim bebegim de pramütüre doğdu oksijen problemi vardı bize önerdiler açıyorduk sürekli
Nasippp Suzii-90 yok canım geçti ağrı 😅 yalancı sancılar mı nedir bilmiyorum 🤣 perşembe kontrol var erkenden bişey olmazsa 😂
Llalolalaooooo Smctn ben 16. haftadıyım benimde kısalığım vardı fakat strwstten kaç olduğunu soramadım 🤦🏻♀️ Rahim ağzımda çok esnekmiş ben de çok tedirginim inaşllah zamanında gelir ya 😕😕
Smctn Llalolalaooooo inşallah Zamanın da gelir minigin dua et canım Allah büyük 38 haftanın her günü ağlayarak geçmişti benim çok şükür iyiyiz şuan darısı sana ve burdaki herkese olsun
Nasippp Suzii-90 kız özelde ki dr ye yazdım dikiş alınmasını vs. Dedi ki yarın gel doğumu başlatalım dedi 😦😦
Kelebekler Nasippp canm bebekte ve sende sıkıntı olmadığı sürece doğumun kendi kendine başlamasını beklemek daha iyi sankim 🙄tabi yine siz bilirsiniz ama 😉
biyologelif Nasippp aslında çok mantıklı doğumu başlatalım derken dikiş alınmasını kastetmiştir bence. Dikiş alınırsa önceden rahat edersin zaten gününüz çok güzel 37 de dikiş alınıp 40 da doğuranda var
Nasippp Suzii-90 eşimle konuşmadım ki daha okuldan gelsin de bi diyim ama kabul etmez o hemen diye düşünüyorum ne kadar durursa o kadar iyi der kesin 🥺
Suzii-90 Nasippp 38 olsaydın bi canim kendi başlamadan başlatmak ne gerek var sanki vakti mi gecti hadi olsan 40 hafta anlarim da benim doktor 41+0 a kadar bekliyo bi problem yoksa eğer o zamana kadar kendi gelmezse suniyle baslatiyolar
Nasippp Suzii-90 Llalolalaooooo Kelebekler biyologelif canım zaten yarın gel dedi die yarın gitmem de eşimle konuşacağım daha. Ki benim sorum rahmin sancıda baskında rahmin yırtılması ve zarar görmesi idi o da yarın gel dedi hemen anlamadım vallahi devlette korkuyorum kızlar doktor da girmiyor ebeler de bağırmama bile karışırlar eminim 🤦🏻♀️ Riskli gebeyiz ya bide napsam bilemedim ki ya eşime de habire burada devlette yapıcam dedim o da şimdi noldu fikrini neden değiştin der 🤦🏻♀️