Llalolalaooooo Nasippp su gelmeyebilir kendileri Doguma yakın gelmezse patlatıyorlar. Ama nişanın gelme çeşitleri war mesela baya fazla sümüksü akıntı , idrarda hafif pembe kan yapma , lekenlenme gibi şeyler gelirse nişandır canım Bilgin olsun
Gulbeyazk Nasippp canım benim doğumlarım erken oldu hep ama ne şu ne de nisan gelmedi sadece şancı vardı
Nasippp Gulbeyazk bel ağrın da var mıydı canım benim dün gecenden beridir var akşama doğru hafiften sol kalçama vuruyor sanki
Babyyyymother Gulbeyazk hareket azligi bizim haftalarda normal canım hatta bir iki gün hissedemeyebilirmisiz banada oluyor bazen gun icinde hic hareket olmuyor gibi aksam başlıyor. Rahimde zonklama dedigin nasil birsey ki acaba
Gulbeyazk Babyyyymother diş nasıl zonkla böyle ağrıyınca öyle bi zonklama. Hareketleri de aşağı da olmaya başladı dün baya stresli bi gündü benim için çok ağladım üzüldüm acaba stresten kaynaklı kese aşağıya falan düşmüş olabilir mi çok tedirginim şuan
Babyyyymother Gulbeyazk canim Allah korusun hemen stres yapma neden üzüldün ağladın o kadar☹ bende de arada sizlama oluyor ama zonklama olmadi canım ama bebek de bazen asagida hareket ediyor suan yeri kocaman ya bence cani nerde isterse orda oynuyordur simdi sana normaldir kesin diyemiyorum ama içini ferah tut istersen bi git hastaneye baksınlar için rahatlasın
Gulbeyazk Nasippp evet canım zaten bel ağrısı kasıklarıma ve kalcam vurunca acilmalarim başlıyor benim yani aslında anlıyorsun adet ağrısı gibi ama daha sık sürüyor daha fazla hissediyorsun bi de arada bi tık şiddetlenir takip et benim 30 dk da bir başlıyordu o zaman hastanenin yolunu tutuyordum söyle iki saat bi vücudunu dinle
Babyyyymother Nasippp canim senin sanirim dogumun yakin kardeşimde belden başlamıştı sonra sıklaştı birkac gun sonra biranda suyu geldi bide son gün su gelmeden 2 gün önce habire tuvalete çıkıyordu özellikle gece
Gulbeyazk Babyyyymother gitsem şimdi acilden vajinal bakarlar iki gün sonra da kontrol var bakalım bi saate geçmezse gideceğim belki usutmusumdur. Önceki doğumlarınla ilgili doktor ihmali olabileceğini daha doğrusu tecrübesiz doktorların eline emanet edildiğini öğrendim o baya üzdü beni
Nasippp Gulbeyazk kasıklarımda çok yok ama belden bacakalara vurur ya adete yakın öyle his var kasık ağrısı da olırsa dk sı kısalırsa doğum sancısı mı demek
Gulbeyazk Nasippp evet canım dakika tut kimi zaman bi tık daha fazla vuruyor o zaman saate bak benim son gebeligimde ben öyle anladım doğumun basladigini
Nasippp Babyyyymother ishal mi olmuştu canım? bende öyle hissediyorum 2-3 güne belki Daha kısa zamanda olacak sanki ay insanı stres basıyor
Babyyyymother Gulbeyazk olabilir canim haklisin ayaklarini sicak tut ben hep corap patik ne varsa giyiyorum kat kat korkumdan Allah yardimcimiz olsun insallah haber et tekrarlar veya gecmezse ama gecer insallah belkide rahmimiz büyüyor ya bu aralar daha fazla ondan da olabilir
Gulbeyazk Babyyyymother bugün soba çok yanıyor diye çorap giymedim ama demekki tuvalete giderken falan üşümüş olabilirim
Babyyyymother Gulbeyazk olabilir canim sen hiç çorapsız dolasma biz suan herseye daha fazla dikkwt etmeliyiz ben temmuzda bile corap giyerim bu gidişle korkumdan 🙈
Babyyyymother Nasippp evet canim ishal gibiydi surekli gidiyordu afedersin ama çok su gibi ishal degildi kısacası bagirsaklari boşaldi yani dogumdan önce
iremgun Gulbeyazk kaç haftalıksınız bilmiyorum ben 17 haftalığım ama dün ve bugün aynı şeyi ben de yaşadım. İdrarımı yaprken kasıklarım acıyordu ya da idrardan sonra. Bir acile gidip idrar testi verdim şimdi kafam rahat olsun dedim. Bir baktırın isterseniz siz de. Bir şey çıkmadı doktorlar da bir şey yok dedi. Ama neden oluyor bilmiyorum.
Melikesrmn Babyyyymother ameliyati iyi gecti ama sonrasinda sıkıntılar çıktı geceleri solunum sikintisi yaşıyor gündüz iyi ama gece kotulesiyor dua edin atlatırsa toparlar diyo drlar