Gulbeyazk Nasippp kuzum inan ki çok kolay normal doğum ama kendini buna hazır hissediyorsan kolay hissedemiyorsan boşver sağlıcakla kucağına al da normal sezaryen farketmez
Nasippp Gulbeyazk canım çatı muayenesinden ve ebenin tavrından biraz korkmuştum ama şuan daha iyiyim anormal durum olmadıkça normal yaparım Allah’ın izniyle
Llalolalaooooo Nasippp özel hastaneye gidiyorsan doğumu doktorun yapmasını iste çok güzl doğurtuyorlar motive ediyorlar
Gulbeyazk Nasippp canım o ebeyi sadece o gün göreceksin bi günlük insan için kendini strese sokma her halükarda sana yardımcı olmak zorunda ister isteyerek yapsın ister istemeyerek senin hakkına o girmiş olur vebalini o çeker
Nasippp Llalolalaooooo özele gidiyordum aynı zamanda devlete ama özel uzak o stresle yol gitmek istemiyorum 🤦🏻♀️ Aksi durum olmazsa devlette yaparım olmadı özel yolu gözükür
Nasippp Gulbeyazk görsen ağladım die bana bas parayı git özelde sezeryan yaptır dedi sanki hayrına yapıyorlar anlamıyorum bu tavırlarını🤷🏻♀️ Canımı sıkarsa cevabını veririm bu kez babanın hayrına mı yapıyorsun die 😂
Llalolalaooooo Nasippp özelde iyi bi doktor bulsan aslında size yakın çok iyi olurdu 🤗 İnşallah Dogum zamanında iyi insanlarla hepimiz karşılaşırız 🤗
Gulbeyazk Nasippp ver tabiki gerekirse şikayet et kendilerini birşey sanıyorlar ben geçen şikayet ettin uyarı aldı her zaman hakkını savun telefona musade ediyorlarsa biz de sana burda destek oluruz
Seda--mete Llalolalaooooo Amin inşallah 🤲😊 benım ilk gebelıgımde de erken anlaşıldı erken dikiş atıldı. 37 de dıkışlerım alınınca açılmam oldu ve o gun doğum yaptım. Bu hamılelıgımde de önlem amaçlı yıne 14.haftada dikiş atıldı. Doktorum Tuncay Yüce :) çok memnunum. Kalyon kavşağında özel muayenesi var
Llalolalaooooo Seda--mete iyi doktora denk gelmişsin çok şükür 🙏 37 de neden dikişin alındı normal mi yaptın canım
Kelebekler Seda--mete sürekli yatıyor musunuz önlem amaçlı atılmış erken dönemde ev içinde günlük işlerinizi yapıyor musunuz
Nasippp Gulbeyazk ismini falan bilmiyorum gidince tekrar olursa yapıcam canım bir kere acilden gittiğimde ki ebe çok iyiydi hepsi bir olmuyor aralarında böyleleri de çıkıyor işte
Mel-in7dain Gulbeyazk merhaba yanılmıyorsam sizin doktorunuz Eray beydi. Ben de yakın zamanda ona serklaj olucam şikayetiniz kimeydi sormak istedim
Gulbeyazk Nasippp eee tabiki canım beş parmağın beşi de bir değil Rabbim iyilerle karşılaşırsın insalah rahat bi doğum geçiresin 🤲
gizemozdemir90 Kizlar, onleyici serklaj atildiginda da (12-14 haftalarda) iliski tum hamilelik boyunca yasak mi oluyor?
iremgun gizemozdemir90 😄😄 yani bu açıdan bakınca evet hiç böyle düşünmemiştim ama haklısın🙈🙈 2.ye evlat edinelimmm🥰 Benim bir kaybım var ya öğrendiğimde 3+5ti o gün daha kesti ilişkiyi ve 9ay böyle dedi. Ben de hiç sormadım bir daha belki öneren doktor vardır yine de başka birileri daha çıkar onlar da söylesin netleşsin😊