gizemozdemir90 iremgun evet benimde 17.haftada olculmus normalmis. 20.haftada detaylida olculmemis. Zaten olay da 22.haftada oldu. Cok sukur simdilik iyiyiz
iremgun gizemozdemir90 evet işte 2 günde bile değişebiliyor ki kaldı 3 hafta var senin. Neyse çok şükür
iremgun biyologelif hayır yoktu her şey yolundaydı 38 ölçüldü ve ilk olduğu için ve bir sorun görülmediği için dikiş falan hiç konuşulmamıştı
gizemozdemir90 Gulbeyazk yok ben banlanmistim😂 bence bana sordunuz 5 cm acikligi olan bendim. evet cogu doktor dikmez bunu, ilac verip dogum yaptirirlar ama ben kurtarmaya caliscam dedi doktorum. Ve allah razi olsun dikisi yapti
Gulbeyazk gizemozdemir90 yanı ne diin senin adına çok sevindim ama şuan kendi adına çok üzüldüm çünkü bi evladını kaybetmeme sebep olmuşlar ne denebilir ki bu durumda
gizemozdemir90 Gulbeyazk oyle dusunmeyin, belki sizin durum farkliydi belki suyunuz gelmisti veya azalmisti. Yada serklaj olsa da bebegi tutmayacakti. Doktor degerlendirmisrir bunlari
Gulbeyazk gizemozdemir90 sadece açılma vardı ve biraz şancı bilemiyorum tabiki ama hicbir zaman da bilemeyeceğim evladının canı bir bilinmezlikle beraber gitti
Nebos iremgun sonda yi çıkartırdım ama idrarı mi yaparken çok fazla yanmıyor hemşire takarken tahriş olmuş olabilir dedi tampon u ne zaman alır doktor bilmiyorum canım
iremgun Nebos tampon için belki bekler canım dursun bir zararı olmaz senin için. İnşallah her şey y güzel olacak. Haftalarımız yakın sayılır beraber Bekleyeceğiz burada ve bebeklerimizi kucağaımıza alacağız Allahın izniyle inşallah 🤲🍀
iremgun Nebos tamponu kanamayı durdurmak için daha çok. Ama sonra 2 3 gün kanama olabilir endişe etme.