Nebos Kelebekler daha önce 19 haftalık ağrısız 8 cm açıklıkla erken doğum yaptım buna rağmen yapmak istemediler acil görmediler beni inşallah ameliyat öncesi okuyup içerim sagolun 😊
[silindi] Nebos gercekten bu doktorlari anlayamiyorum. Daha nasil bir belirtiniz olacak? 12.haftada hic kisalma olmasa bile yapmalari gerekirdi
Kelebekler biyologelif evet kullandım serklajdan 36. Haftama kadar kullandım şimdi ayaklandım artık o yüzden bıraktım kullanmıyorum
biyologelif Kelebekler pıhtılaşma sorununuz için mi verildi yoksa sürekli yattığınızdan ötürü mü kullandınız
Nebos [silindi] evet kesinlikle doktorlar ilgi göstermesi için ölmek gerekiyor Allah a havale ediyorum hepsini
biyologelif Kelebekler Kelebekler hımm bende yatıyorum ama kanama alanlarım yeni geçti kan sulandırıcı kullanınca kanamam olur diye korkudan yapmıyorum
Suzii-90 Nebos insallah sağlıkla olursunuz serklajini canim 14.haftada 22 mm kısa yani bunu doktorlara anlatmak için napmak gerekiyo acaba
nzlm45 Nebos devlet in herakde sınırı 2 düşük ten sonra serklaj. Bana da 2. Düşürürsen gel yapalım acele etme demişti. Ben de sanki insan yavrusundan değil kedi yavrusundan bahsediyor diye çok üzülmüştüm.
Kelebekler biyologelif Allah’a sükür benm kanamam yoktu benm bildiğim çünkü doktor bana kanaman var demedi
Kelebekler [silindi] serklajdan sonraki ilk hafta vermedi bana da ondan sonra verdi ilk kontrolde sizin de böyle bi durum varsa belki size de o zman verir ne kadar oldu serklaj olalı
Kelebekler [silindi] bana da pıhtılaşmadan bahsetmedi canm yoktur ondan dememiştir hem iki sonraymış kontrolün az kalmış o zman sorarsın 😊