Nasippp umutunannesii canım başka dr ye git bence burada 25. Haftasında dikiş atılan bile var.. 25 mm altı sınır oluyor sanırım sen hep yat iş güç yok ilaçlarını düzenli kullan 🚾+yemek harici kalkma inş vaktinde gelir minik
Gulbeyazk umutunannesii canım ben 23 haftadaykende dikiş atılmıştı sadece 10 gün yatmıştım hastanede ki senin 27 mm var yani şuanda müsait dikiş için bence hızlıca birkaç doktorla daha görüş ama mümkün mertebe yürüme ayaklanma
[silindi] umutunannesii ben 22+5 te acil serklaj oldum. Rahim 5 cm acilmis Kese de disari cikmisti, neden bazi doktorlar haftan buyuk diyip yapmiyor bu serklaji anlayamiyorum
Suzii-90 Nasippp yok kiz ne sıkıntısı bisey olmaz daha Allahin izniyle gelsin artık minnoş konus gel artık de izin verdim de 😆🤪
Nasippp Suzii-90 izin verdim annecim diyorum 🤣 az önce yemek yapayım dedim batma oldu alt kısımda 🤦🏻♀️ Artık doğsun haftamız iyi şükğr
[silindi] Suzii-90 evet ama serklajin riskinden daha buyuk geliyor baya kisalmis acilma potansiyeli olan bir rahimin olmasi. Sonucta dikis bir sekilde tutuyor bebegi gerekirse sadece o tutuyor hatta
Suzii-90 [silindi] oyle tabiki canim ama bazi doktorlar gerçekten cesaret edemiyorlar kese delinir diye ama arkadaşın uzunlugu dikiş için gayet iyi neden riske atmış doktor anlamadim başka doktora gitmekde fayda var bu durumlarda
Hnfmhmt Nasippp çok güzel canım inşallah hayallerindeki kadar rahat güzel bir doğum geçirirsin 🥰🥰🙏 artık son günleri sayıyoruz şükürler olsun
Nasippp Hnfmhmt inş canım doğumu hayal edemiyorum o çatalı görmek bile ürperiyor beni ☹️ çok şükür hepimiz güzel haftalara geldik darısı diğer arkadaşlara inş ☺️
Hnfmhmt Kelebekler evet canım benim annem görümcem ablam ablamın cocukları hep koç, çok inatçı oluyolar Allah yardımcımız olsun 😂❤️
Kelebekler Hnfmhmt Allaaah 😅 rabbim bebeğime sağlık anneme kaynanama sabır versin o zman onlar bakacak şimdilik ben çalışıyorum 😅
Hnfmhmt Gulbeyazk inşallah canım benim 🥰 buradan öğrendik hep çoğu şeyi burada söyledik, hepimizinde mutlu domla biter umarım
Hnfmhmt [silindi] ben başak burcuyum, etrafımda anlaşabildiğim tek koç görümcem 😃 öbürleriyle zor oluyo oğlumla nasıl olacak bakalım 🙈
Hnfmhmt Nasippp hiç korkma sonunda o güzelliğe kavuşacağını düşün canım 🥰 aminnnn insallahhh kuzum herkes hayırla kavuşsun inşallah
[silindi] umutunannesii hic bisey olmadi aslinda. su gibi akinti olmaya baslamisti ama doktorum normal demisti. son gunde ayaktayken hafif sistit gibi sanci vardi. Icime kurt dustu bir gittim kese patlamak uzereydi