Nasippp MystryYYy öylece yiyoruz demi canım eşime aldırdım bende çerez gibi her gün 1 avuç kadar yiyorum
MystryYYy Nasippp evet cnm ben direk 10 15 adet ara ogun niyetine yiyodum bu aralar yemiyorum ama.devam edicem
Nasippp [silindi] tabi canım sedye gibi bişeye yatıyorlar o aynı zamanda çatal oluyor çatal olmadan işlem yapılmaz
[silindi] Nasippp çatala yatarsanız bebek aşağıda kalır ya dikilebilir mi bilemedim 🤔 En azından bilen birine sorayım dedim 😊
Esravebebekleri [silindi] normal sedye gibi bir yerde uzanıyorsun tabi bacaklar yanlara açılıyor. Yani dikilip dikilmeyeceğini doktorlar biliyor siz o kadar ayrıntıyı düşünüp canınızı sıkmayın ☺️
MystryYYy Nasippp masllah cnm bak ne guzel uzamis norm gebeler gibi olmus ama aynen boyle devam et. Sakin boslama. Bebegin kac gr olmus. Kızmi kesin 🥰
Baybymucize Nasippp canım hadi bakalım inşallah uzamıştır uzunluk haber vermeyi unutma benm daha çok var şeker yüklemesi olacak 2hafta var
Nasippp Baybymucize canım çıktım dr den dikiş 35 mm atılmıştı şuan 39 mm olmuş dedi gayet iyi dedi tetenozu da 20. Haftada ol dedi 🤦🏻♀️
Baybymucize Nasippp çok sevindim benmde 21mm den 35mm olmuş demişti bakalım 2hafta sonra ne olmuş merakla bekliyorum sadece gebelik şekerinden korkuyorum
Baybymucize Nasippp tetenoz dan çok korkuyordum 23.haftamda oldum allahım bana acıdı heralde kötü etkisini görmedim şükürler olsun
Bsrymrt Kızlar içinizde Crp sine baktın varmı benim Crp 23 çıktı çok yüksek bugün tekrar antibiyotik başlıca karin kasik vajinal agrimda artti
Baybymucize Bsrymrt evet biraz yüksek dikkat et bol su iç canım maalesef biz serklajlı gebelerde enfeksiyon daha da çok oluyor ilaçlarınıda içince düşer benm hemen düşmüyor kademeli düşücek sanırım
MystryYYy Bsrymrt benimde crp.yukselmisti yaklasik 1 ay antbytk tedavisi gördüm ve bol su icerek destekledim ayriyetten kuru beyaz dut. Tukettm cok iyi geldi
Baybymucize Nasippp olmayacağım canım geç kaldın ikinci dozu vurmam gerekirdi bu haftalarda dedi tek doz 1sene korur Doğumu da içine alacağı için gerek yok dedi