Gulbeyazk Nagehan34 canım kavrulmamış kaju haşlanmış yumurta ve kızla birlikte tüketilen süt en çok kilo altıdanlar tabi ceviz ve fındığı da eksik etme çiğ badem yeşil soğan
[silindi] iremgun ben kabizlik sorunu yasadigim icin muz yiyemiyorum. Ktaze kasar yerine de eski kasar yiyorum acaba ondan mi almiyo ya😂
[silindi] Nagehan34 proluton kasilma icin degil, progesteron hormonu. Benim doktorum fitil yerine ignesini verdi, kimi doktor fitil veriyor, kimisi ikisini birden. Siz zaten fitil olarak kullanip haftada 1 de igne oluyorsunuz bence yeterli
Nagehan34 [silindi] hımm anladım progestan fitili de günde 2 ye çıkardı işte bakalım yatabildiüin kadar yat dedi, 2,5 yaşındaki kızımla artık ne kadar yatabilirsem :)
iremgun [silindi] ben de korktum kabız olurum falan diye ama çok şükür yok yiyorum her gün bir muz. Çok su içersen yine de oluyor mu? Kuru kayısı da ye sabahları 2 3 tane 😊 Eski kaşar kesinlikle en güzeli ama oldum olası yiyemiyorum. Yok yani tüm peynir çeşitlerine aşık biriyim ama yok eski kaşar olmuyor. Gerçek kaşar o zaten. Bizim ne yediğimiz belli değil sen en iyisini yapıyorsum🌸
Babyyyymother [silindi] muzu sabah yersen kabizlik yapmaz tam tersi etki yapar canim daha rahat tuvalete çıkarsın istersen bir dene😊
[silindi] iremgun her gun kayisi yiyip ustune su iciyorum, magnezyumu 2 kere iciyorum oda ishal yapmali ama yapmiyor🤦🏻♀️ Gunde en az 3 lt su iciyorum ama yok olmayinca olmuyo😂 hamilelikten once de bagirsak tembelligim vardi, ondan sanirim hamilelikte costu😂
iremgun [silindi] olabilir o zaman 😊 yani evet gerekn her şeyi yapıyormuşssunuz🙈 inşallah tez zamanda geçer. Ağırlıklı olarak lif kaynaklı beslenirseniz inanın faydasını göreceksinizdir. Hamilelikte zor olur ama sonraki süreç için deneyin derim, ben de çok işe yaradı.
Gulbeyazk Nagehan34 proluton progestanin iğne hali canım erken doğum olmasın diye ikiye çıkardıysa saati saatine kullan çok faydasını göreceksin ben şuan iki defa kullanıyorum protestan haftada bir de proluton bak gör bu seni 37 38 e kadar götürür doktoruna güven çok mantıklı hareket etmiş kısalığı artmaması için protestan çok iyi
Nagehan34 Gulbeyazk inşallah açıkçası saatlerine dikkat etmiyorıdum fitilin ama bundan sonra edeyim teşekkür ederim
Tubi55 O kadar korkuyorum ki günler geçmiyor her ab Doğum yapacakmışım gibi hissediyorum. Sizde böylemisiniz 🙄 bebek çok aşırı hareketli acıtıyor artık kese ye birsey olr diye korkar oldum artık
Ummu32 Tubi55 ben kasıklarımda felen hafif ağrı olsun içimi korku kaplıyor ya bişey olursa diye ama biraz rahatlatmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap canım insan ya erken doğurursam diye düşündükçe çok stres oluyor kötü oluyor. Bebek hareketleri bence zarar vermez bende dikişe zarar verir diye korkuyordum doktor bebek hareketi bişey yapmaz dedi o konuda içim rahatladı☺️ kaç haftalık oldunuz? İnşallah da zamanında gelir bebişler rahat olmaya çalışın kendini başka şeyler ile meşgul edin ☺️