Babyyyymother Nagehan34 haftasi kac canim insallah dayanır Allah yardımcınız olsun guzel düşünelim dayanacak diyelim dayansin inşallah 🤲
Gulbeyazk Nagehan34 canım kilosu iyi merak etme evet daha da iyi olsa iyi ama sen stres yapma şimdi maşallah bebiş büyümüş magnezyum vermiyorlar mi kasılma azalsin diye
Nagehan34 Gulbeyazk proluton İğne oluyorum haftalık düzenli başka ekstra magnezyum vermedi kasılmam yok çok şükür
biyologelif Nagehan34 haftası güzel kilosu bile fena değil inşallah dahada iyi olur az daha bekler bebiş
Hnfmhmt Suzii-90 evet canım şimdi bakınca hatırladım konusmustum bende bu arkadasla insallah iyidir umarım yazdıklarımızı görür cevap verir rabbim sağlık versin hepimizin evlatlarına @Dgull
Hnfmhmt Kızlar bugün 35+3 üz kontrolümüz vardı 2.700 kg 47 cm olmuş oğluşum 🥰 sezaryen ile doğum yapacağım için 38+2 ye gün verdi doktorum 6 nisanda kavuşuyoruz inşallah kısmetse 💙 şafak 19 Herkese nasip etsin rabbim bu haftaları ve daha güzellerini hayırla doğumu hepimize nasip etsin 🙏
Gulbeyazk Hnfmhmt maşallah canım çok sevindim darısı bizlere inşallah 😊 sağlıcakla sıkıntısız geçsin son 19 günün 🤲
Nasippp Hnfmhmt maşallah kuzuya canım neden sezeryan? şafak benden az kalmış 😂 benim Şafak gününü beklerse 22 🤣
Babyyyymother Hnfmhmt yaa maşallah 🧿 cok sevindim ikiniz adına Rabbim herkese vakti zamanında sag salim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲
[silindi] Hnfmhmt esimle ayni gun dogacak oglunuz kismetse🙏🏻 inatci bir koc geliyor haberiniz olsun🤪👻
Gulbeyazk Nagehan34 proluton 3 güne düşürse aslında doktor daha iyi olur ama onlar bizd3n daha bilgili vardır bi bildiği o iğne seni iki hafta daha idare eder canım daraltma kendini mevlam dert verdiyse dermanini da verir insallah
Hnfmhmt Nasippp benim ilk kaybım 26 haftalıktı sezaryen olmustum canım onun için. Sağlıkla gelsinlerde 22 gün daha beklersin ne olcak 😂 doğumdan sonra sen benim arkamdan gelirsin hep ben senin arkandan geliyodum 🥰💞
biyologelif Kızlar bebeğim bazen sol tarafa geçiyor orda sanki top gibi yığılıyor ben bile elimle o yuvarlağı hissediyorum bu sertleşme mi oluyor
Nagehan34 Gulbeyazk proluton kasılma iğnesi değil mi benim kasılmam olmuyor düzenli her hafta nst ye sokuyor şükür ki kasılma yok ama kısalık var progestan fitili 2 ye çıkardı bir alıyordum
Toprakdag MystryYy ikimizde iyiyiz çok şükür canım benim ağrılarım hafiflemeye başladı yarın kontrol e gideceğim kendi doktoruma dikişi alacak bakalım inşallah iyileşmiştir
Nagehan34 Toprakdag teşekkür ederim inşallah 1-2 hafta daha dayanır nst sonucum iyi şükür kasılma sancı yok
[silindi] Nagehan34 proluton kasilma icin degil, progesteron hormonu. Benim doktorum fitil yerine ignesini verdi, kimi doktor fitil veriyor, kimisi ikisini birden. Siz zaten fitil olarak kullanip haftada 1 de igne oluyorsunuz bence yeterli
Gulbeyazk Nagehan34 proluton progestanin iğne hali canım erken doğum olmasın diye ikiye çıkardıysa saati saatine kullan çok faydasını göreceksin ben şuan iki defa kullanıyorum protestan haftada bir de proluton bak gör bu seni 37 38 e kadar götürür doktoruna güven çok mantıklı hareket etmiş kısalığı artmaması için protestan çok iyi
Gulbeyazk Nagehan34 canım kavrulmamış kaju haşlanmış yumurta ve kızla birlikte tüketilen süt en çok kilo altıdanlar tabi ceviz ve fındığı da eksik etme çiğ badem yeşil soğan
[silindi] iremgun ben kabizlik sorunu yasadigim icin muz yiyemiyorum. Ktaze kasar yerine de eski kasar yiyorum acaba ondan mi almiyo ya😂