Suzii-90 Nasippp tamam canim haftaya coraspin de bırakıyorum 34 de de progestan falan bieakicam insallah zaman geciyo oyle boyle
Suzii-90 iremgun çoktan biraktiracakti da ben bırakmadım cnm cesaret edemedim progestan kullanınca kendimi güvende hissediyorum 😁😁😁
Babyyyymother Nasippp Suzii-90 sizleri kendime hedef aldim sizlerin haftalwri ilerleyip dogum zamanlariniz geldikçe hedeflerimden biri daha oldu diyorum böylece bende ilerliyorum 😂😂😂
Suzii-90 Nasippp 32 dedi bana 2 doktorum da 32 de bırakırım bende insallah evet az kaldı çok şükür bu haftaları dusunemiyorduk gerçekten hep bisey olacakmis gibi geliyodu cok şükür Rabbıme Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲
Nasippp Babyyyymother ah canım benim Allah razı olsun ☺️😀 inş sende göz kapayıp açana kadar geçecek İnan bana geçiyor zaman bazen arkadaşlar soruyor bu haftalarda böyle oldu mu sizde bakıyorum unutmuşum çoğu şeyleri ☺️
Suzii-90 Babyyyymother insallah sizde sağlıkla ilerlersiniz canim haftaları geçtikçe biraz daha rahatliyo insan insallah hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza 🤲
Babyyyymother Nasippp ohh ne guzel cok şükür saglikla da kucağına alınca tamamen silinecek hersey hep birlikte unutacağız inşallah ☺
Nasippp Suzii-90 bende dr bırak deyince korktum ama şükür bişey olmadı iğne hakkında ne diyor senin dr doğumdan 1 gün önce demişti benim dr
Babyyyymother Suzii-90 amin canim insallah evet bende diyorum 30 lira gelince biraz daha rahatlayacagim insallah hepimiz saglikla kavuşalım 🤲
Suzii-90 Nasippp bisey demedi daha canim ben sadece 0.4 yeter mi dedim yeter senin kilona dedi arttirirsak morarma yapar vücutta dedi ama muhtemelen dogumdan 1 gun önce bırakırım bende serklajda da öyle demişti çünkü
Nasippp Suzii-90 şuan morarma oljyor mu bende ilk zamanlar oldu sora ayakta yapmaya başlayınca geçti şuan da da şiştiği için olmuyor 😄
Suzii-90 Nasippp gobekte oluyoda bazen yaparken doktorun söylediği farklı canim kiloya göre veriyolar ya dozu 0.4 ten sonrası fazla gelir dedi ben coraspini bırakınca igne yeterli gelir mi diye sordum o da onu dedi yeter diye