Suzii-90 Baybymucize canim kolik bebekler için olan biberondan dene istersen belki faydası olur masallah size Allah bidaha hic ayırmasın 🥰
Nasippp Suzii-90 kız bu aralr bi hafiflik geldi arada bi ağırlaşıyorum 😂 önceden göbeğimi tutarak geziyordum ağırlık yapıyordu 😁
Suzii-90 Nasippp e iyi o zaman canim sen ilaclari bıraktın mı benim doktor progestani 34 e kadar kullandiriyoruz dedi 34 de birakicam bende
Nasippp Baybymucize niye o kadar uzun sürmüş kanama dr olabilir dedi mi canım. Oy cimcime maşallah kuzuma büyümüşte evde uyku tutmazmış 😀 Canım belki almışsındır ama kehribar kolye takıyor musun bebeğe yoksa alıp dene bence çok işe yaradığını duydum bende alıcam. Canım peki 6 aylık olunca ek gıdaya başlanacak değil mi? erken doğdu die o problem olmaz die düşünüyorum zaten arayıda kapatmış 🥰
Baybymucize Nasippp alıp deneyeyim bende doktrumuzdan hiç memnun değilim bizi hep unutuyor prematüre dedim 30kere bakıyor yüzüme kadın mamayı değiştirtti yoğun bakımda verilen mama idi zorla değiştirin dedi zararlı olsa en hassas yerde kullanılmaz Milas’a gidiyordum beğenmedim hem uzak hemde onun yaptığını evde bende yaparım kilo boy altına bak gönder yapıyor hiç şöylemolur böyle olur demez Bodrum’da başka doktora gidicem bir doktor hastasını bilmez mi
[silindi] Kizlar ben 7 haftadir 24 saat yatiyorum, wc harici kalkmiyorum ve inanilmaz hamladim. Yatakta donerken, kalkarken va inanilmaz zorlaniyorum. Sizde boyle misiniz? Ben mi cok faLa agirlastim acaba? Kilo da almadim bu arada 29+3um😊
Nasippp [silindi] canım bende 14. Haftadan biridir yatıyorum şuanda biraz ayaklandım digorum ama genelde yatarak geziyorum ve 2-3 adım da ayaklarıma bacaklarıma ağrı giriyor hamlaştık çünkü doğumdan sora bir süre yine hamlaşmışlığı üzerimizden 2 haftaya anca atarız bence o da ayaklandık sora ki 2 hafta bence
Babyyyymother [silindi] bende ayniyim 20.hftada kilo da almadim hic enteresan birsekilde sanki cok agirlasmisim karnimi tasiyamiyormus gibi hissediyorum dönerken wcye kalkarken fln cok komik durumdayim sanirim yatmaktan hamladik 😂
Suzii-90 [silindi] ben yemegimi yapmama rağmen hemen yoruluyorum iki yürüsem merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum sen wc harici kalkmayinca cok normal oyle olman cnm
[silindi] Babyyyymother @Nasippp aynen bende cok komik gorunuyorum, goren 40 haftalik hamile sanir 🤦🏻♀️ evet hareketsizlikten oldu bence de, dogumdan sonra gecer☺️
karpuzlusodaa Kızlar bana doktorum sürekli yatma pıhtı atma ihtimali yüksek dedi kilolu olduğum için. Enfeksiyon yükseliyor sürekli antibiyotikler kullanıyorum bırakınca tekrar geliyor. 20.haftadaym o kadar korkuyorum ki yine o haftalara geldim geçmiyor günler 😢
iremgun karpuzlusodaa evet bana da sürekli yatmanın iyi olmadığını söylemişti ama coraspin verdi. Size de herhangi bir kan sulandırıcı verdi mi? Günlük ne kadar su tüketiyorsunuz
Babyyyymother karpuzlusodaa bende 20.haftadayim benim doktorumda ara ara evde yürü dedi bende yürüyünce ayakta kalırsam birsey olacak rahim uzunlugum kisalacak ne bileyim dikise birsey olacak diye cok korkuyorum
karpuzlusodaa iremgun pıhtılaşma var bende o yüzden oksapar 6000 kullanıyorum zaten. Ama sürekli yatma diyor
Toprakdag biyologelif amin canım bütün hepinize dua ettim Rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tâbi büyütmeyi de
Babyyyymother [silindi] evet annem gülüyor hatta bana 🤭 hic bu şekilde hareketsiz kalmamıştım cunku normalde de hep çalışan bir insandım surekli ayaktaydim umarim gecer dogumdan sonra 😊
karpuzlusodaa Babyyyymother Yürümekle rahim ağzı kısalmaz,dikiş zarar görmez,kanama olmaz dedi bana ilerleyen haftalarda istirahati fazla öneririm bunun sebebi de bebeğin kilo alıp rahim ağzına baskı yapmaması dedi
Suzii-90 karpuzlusodaa cok fazla kisalma yoksa evde yürümende sakinca olmaz canim aşırı bi kisalma yaşamadım ben o yuzden yemegimi falan kendim yaptım
Babyyyymother karpuzlusodaa evet ama o kadar çok kanama yaşadım ki 8.haftadan 15.haftama kadar cok panigim bu yüzden plesantam asagidaydi poliplerim vardi serklaj olurken alindi onlar kanama yapıyormuş bana da doktorlarım uzun süre ayakta kalma dedi yürüme demediler yani ama iste insan korkudan kıpırdamak istemiyor
[silindi] Suzii-90 evet dogru diyorsun😊 neyse gecici zamanlar diyip avununuyorum, hepimiz saglikla zamaninda kavusalim yavrularimiza hepsini 1 dk da unutcaz😍
Suzii-90 [silindi] aynen canim dogumdan sonra kosturmaktan gecer bu hamliklarda insallah yaza geliyo zaten bebislerle yürüyüş yaparız 🥰