Baybymucize [silindi] bebekten bebeğe değişiyor kilo çok önemli değil canım 35.haftada küveze girmeyen çok tanıdığım var benle aynı hastanede 35e yakın olan biri 35gün küvezde kalmış ama benm kızım 12gün kaldı birazda şans işi sanırım
[silindi] Baybymucize bide bize ciger gelistirici yapildigi icin de sanirim 1-2 hafta avantajli oluyoruz
Baybymucize [silindi] evet tanıştığım bütün yoğun bakım önündeki diğer anneler acil alınmış Doğuma ama benm zaten ciğer geliştirici 30.haftada vuruldu 32.haftam tam 31aralık günüydü aç aç serum yiyerek yeni yıla girdim acil Doğum olur diye inşallah herkes zamanında doğurur burda 20.haftamdan beri varım koparmıyorum Doğum yapsamda
[silindi] Baybymucize evet bunun etkisi var bence de, bizim ciger gelistiriciler onceden tam olarak etki ediyor. Insallah zamaninda dogururuz :)
Hyrynur Pinkchemistry sizlrri durdukça umutlnıorm ilk gebeliğim 29+5 de 56 gün küvezde yattı şmdi 14 haftalık serklaj atılcak yarın çok korkularım var ilkinde herşeye birbir şahit oldum herks çoçugunu kucagna alıp gderkn bn dogumu yapıp knarda bekledim allahım yavrularımza saplıklı uzun ömürler nasip edip sağlıkla kucagmza almayı nasip etsin çok stresdeyim şuan yarın serkilaj olcam
Suzii-90 Hyrynur serklajda bisey hissetmiyosun canim stres yapma korkulacak bisey yok iyi olur insallah senin için de agrin olmasına bile müsade etmiyorlar serumlarin biri gidiyo biri geliyo☺
MystryYy Toprakdag cook sukur cnm genel olarak iyiyiz fakat reflusu azdi bu ara surekli fiskirarak kusuyor 😔
Toprakdag MystryYy yanağından akmıyor fışkırıyor mu her defasında oluyor mu? Doktor birşey dedi mi bununla ilgili?
Baybymucize MystryYy canım bişey sorucam hangi mamayı veriyorsun emzirme yapıyormusun önce humana kullandık gaz yaptı şimdi hipp combiotik kullanıyoruz kilo çok iyi aldırdı normal bebekler gibi oldu prematüre denmez ama gaz dolu gazdan fıtık oldu
MystryYy Toprakdag evet fiskirtarak kusuyor cok. Simdi az ve sık besliyorum azaldi gazdan cekiyor yavrum 😔
28umran52 Post açıyorum kimse yazmıyo kızlar nolur bi fikir verin baş ağrısından ölüyorum dün geceden beri acile gittim serum yedim ama yok yine başladı mideme bulantı yapiyo dün doktor herşey Iyi dedi nolur ceken varsa bi cvp versin
Toprakdag 28umran52 migren olabilir canım geçmiş olsun… Ben basım agridiginda sade türk kahvesi içiyorum ne iyi gelir başka bilmiyorum bu bana iyi gelirdi
Toprakdag [silindi] 28umran52 ilaç ben sadece parol veriyorlar diye biliyorum ama arkadaşın yazdığı doğru migrende karanlıkta yatmak iyi geliyormuş
Suzii-90 28umran52 cok iyi canim ama soyle biseyde var benim tansiyonum hep 11 7 dir vücut buna alışık yani bi tik da düşse genelde düşüyor benimki hemen fark ediyorum kafam sersem gibi oluyo baş ağrısı da yapiyo eğer alışık oldugun bi deger varsa ondan da olabilir