Merhaba kizlar oncelikle herkese coook gecmis olsun insallah hepimiz saglikla sihhatle vaktinde aliriz kucagimiza bebeklerimizi. Ben de 24. Haftada serklaj oldum. Detaylida farkedildi rahim agzi kisaligi. Ve yakin takip yaptk. En sonunda da 24. Haftada serklaj olsa iyi olur dedi doktorum ve serklaj yaptik. 21. Mm cikti serklajdan sonra. İnsallah uzar yatmaya calisiyorum genel olarak. Ama sanirim herkesin doktoru farkli konusmus. Mesela benim doktor rahim agzi kisaligi takibi yaparken bilerek mahnezyumu biraktirdi hemen. Hala da kullandirtmiyot serklajdan sonra. Endolu sadece hastanede serklajdan sonra koydular fitil olarak baska vermediler. Progestan dahi kullanmiyorum. Sadece pruluton depot vurulacagim o da haftada bir. Doktor bana kendini yormadan evde yavas hareket edebilirsin dedi ama ben korkumdan yatiyorum. Bir de gunluk iki buyuk bardak sut icmemi soyledi d vitamini filan verdi. Acikcasi burada magnezyum endol ve progestan kullananlari okudkca korkuyorum doktoruma cok guvenmeme ragmen. Coj uzattim aslinda bir de kasilma olayini cok merak ediyorum nasil anlariz Allah korusun boyle birsey olsa