Melikesrmn Nasippp teskkur ederim canm aklima geldikce burda sorarim acil olunca cok korkuyorum enfeksiyon kapma dedi dikkkat ediyorum ama benim enfeksiyonda hep var antibiyotik yeni bitti kullanma dedi çamaşır giymememk aklima geldi ama akintim var sari sümüksü nasil olacak bilemedim akinti normal mi daha 10 gündür olmuşum ameliyat
Nasippp Melikesrmn benimde oluyordu sarımtırak şuan geçti şükür o enfeksyondan oljyor işte bide peçete falan koyma sakın günlük ped vs. Onlar enfeksiyona sebepler… bi çamaşırsız dene ılık su ile hakaretini al tahlil verince farkı görürsün inş
Simsim60 Nasippp canım merhaba paylaşımlarını okudum da benim pıhtılaşma var faktör 5 heterezigot ve mthft heterezigot.dogumunuza az kalmış galiba.iğne 0.4 lük mü devam ediyorsunuz.bu arada benmde gecen hafta 5 aylık erken doğumum oldu :( bugun kontrlm vardı doktorum önlem amaçlı dikiş atarız hamilr kaldığında dedi.umarım herşey yolunda gider sizler gibi.
Nasippp Simsim60 geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🏻 canım ben 0.6 kullanıyorum… Gebeliği öğrenir öğrenmez başladık coraspirin düşük önleyici vs. (Tedbiren ) serklaj aklımızda olan bişey değildi.. ben her gittiğim de bakalım dedim baktık öyle karar verdik… Dikkatli olmakta fayda var inş bir daha aynı şeyleri yaşamayız Allah’ın iznşyle
Kelebekler Nasippp canm ya benm de sarı akıntım oluyo koku yok ama doktor bugüne kadar hiç tahlil istemedi iki hafta önce kan ve idrr tahlili yaptırdım söylemiştim hatta hatırlarsın belki doktor tahlil sonuçların iyi dedi başka bi doktor antibiyotik başlıcam dedi ben kendi doktorumu dinledim tabi korkuyorum bi de siz böyle konuşunca 🙈bu güne kadar geldik inşallah sıkıntı olmaz
Nasippp Kelebekler ilaç değil enfeksyon zarar verir canım biliyorsun çok kullandım ben bi daha gidişinde yine tahlil ver canım korkma inş bişey olmayacak ama dikkatli olalım ben zorumdan kullandım yani resmen hamileliğimde antibiyotik ile geldim bu haftalara
nzlm45 Kelebekler bende de sürekli sarı akıntı var her testi yaptırdım bir şey çıkmadı doktor fizyolojik akıntı dedi
Tubi55 Toprakdag bende 23 de oldum suan 25 5 deyim . Acil serkaljlar ileri haftalara gitmez dediler hep korkuttular beni 😢
Toprakdag Tubi55 Rabb’im bilir onu benim haftalarda serkilaj olan biri vardı grupta çok ta güzel ilerledi bende şuan 35+3um şuan ama kimseden çokta farklı şeyler yaşamadım sen moralini yüksek tut bol istirahat et
[silindi] Tubi55 bende acil serklaj oldum ve acilmam coktu dikisim de cok ucta atilabildi. Bana da oyle dediler, surekli yatiyorum ve cok korkuyorum. Her agrida, sizlama da panikliyorum.
Toprakdag Tubi55 bende hep yattım arkadaşlar biliyor balkona çıkmadım yemeği yatarak yedim kolay değil ama Rabbim yardım ediyor yalnız değilsin bi çok arkadaşımız var serkilaj olan sağlıkla doğum yapıp aramızdan ayrılan 🤗
Emlyyyyy Nasippp minnosumuz çıktı kuvozde teyzesi sarılığı hala var ama beslenmeyle geçecek insallahh canim
Melikesrmn Kızlar sanci ve kanamayla acil yatisim yapıldı ağrım durdurmak icin dikis yerinde iyi ama bebegin zarı kanala sarkmış dikişi zorluyor dedi ilaclarla suyun geri gitmesini beklicez dedi dr duaniza ihtiyacim var
Hnfmhmt Melikesrmn Rabbim yardımcın olsun canım Allahım evladını sana bağışlasın bizleride haberdar et insallah iyi olursunuz 🌸
Nasippp Melikesrmn ah canım ya rabbim şifa versin yanında olsun evladını sizlere bağışlasın yüce mevlam 🤲🏻