Kızlar ben doğum yaptım. Spinal sezaryen ile oldu ve şu an ikinci gece hâlâ hastanedeyiz. Yarın taburcu olcaz inşallah. Bebek de ben de iyiyiz çok şükür. Hesabı kapatmadan yazmak istedim son kez buraya. Çok fazla halim yok telefon aramalarıma msjlara hiç dönemedim ama buraya yazmadan gitmek istemedim. Ben burda okuyup destek buldum çoğu kez çünkü. 12. haftada başlayan serklaj macerası, doğumda alınarak mutlu son ile bitti. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağ salim kavuştursun. Bu benim 4. gebeliğimdi. Mucize bebek . Hiçbir sorun çıkmayan testlerle artık delirmek üzereyken hamile kalıp yine dış gebelik denmişti ve artık tıbben umudu yitirince herhalde bende nazar büyü bir şey var demeye başlamıştım. Kürtaj gününe giderken nas felak okumaya başladım gecesinde. 41er kez her gün okumaya niyet ettim varsa nazarı alır yoksa bir zararı yok diyerek… Velhasıl bu bebekle direkten döndük hayatımın mucizesi. Nasıl dış gebelik keseye sonra da bebeğe dönüştü bilemiyorum. İnanç her şey. Umut her şey. Allah hepinizin gönlüne göre versin ama unutmayın ki bizden öte bir güç var sonsuz. Akışa bırakın. Stres yaptıkça olmuyo, benim öyleydi. Ne zaman kabullendim ve akışa bıraktım , şimdi ötemde uyuyo işte maşallah 🧿🍀
Spinalin ağrısı devam ediyo oturup kalkarken yatarken desteksiz imkansız ama şimdi sorsalar yine spinal olsun derim. İşlem sırasında her şey rahat geçti çünkü gözlerimi kapattım iğneden sonra yatırdıkları zaman ve reiki çalıştım kendime. Reiki 1 eğitimi almıştım daha önce. Onu imgelerken aynı zamanda Kevser, Nas, Felak, Fatiha, Ayetel Kürsi,İhlas surelerini döndürüp döndürüp okudum, nefes egzersizleri yaparak o andaki nefesime konsantre olmaya çalıştım. Bitti. Her şey çok kolaydı ve Allah hepinize bu kolaylığı versin her şekilde. Kolaylıkla ve sağlıkla gelsin bebekleriniz. Hakkınızı helal edin ve çok sevgilerle hoşça kalın anneler ♥️♥️♥️♥️♥️♥️