Merhaba kızlar bu zamana kadar yazdıklarınızı okudum hep ama bi türlü yazamadım. Simdi hem bizim durumumuz da olup ta okuyanlara moral olsun hem de sizlere tesekkur etmek icin diye yaziyorum. Ben de 17 haftalıkken serklaj oldum bir gun aniden ara ara sancilar basladi bicak saplanir gibi ama uygulamalara falan baktım internette arastirdim büyüme kaynaklı olabilir yazıyordu kotu düşünmek istemedim. (Simdiki aklim olsa kosarak doktora giderim)O akşam kontrolüm vardı zaten kontrolde sorarim diye aksami bekledim doktora anlattım baktı ki acilmam 1cm ’yi geçmiş doğum başlamış acil serklaja aldılar ne olduğunu bile anlayamadım sonrasında doktor kese çıkmaya başlamıştı elimle ittim dikiş attım falan diye anlattı. Her neyse o günden sonra ilk hedef 28 sonra 30 32 diye ilerledik 30 a kadar sürekli yattım yemek wc hariç kalkmadım.Sonra doktorum agir ağır kalk dedi 32 ye kadar başlarda 3 günde sonra 5 günde bir pruluton depot kullandım 32 de iğneyi bıraktım 34 te progestan i biraktim. Dun kontrolum vardi (bugün 36+4 um ) doktor gelismin cok guzel oldugunu bu haftalari gormeyi hic beklemedigini soyledi kilosu 3800 olmus son 1 haftada 650 gr almis ve decavit,ferrum,adalat kullanıyordum tum ilaçları kes dedi . Haftaya perşembeye gün verdi 37+5 te sezeryanla alacak artık herseyimiz hazir gün sayıyoruz:) darisi korkuyla gun sayan tum annelerin basina ve rabbim yavrusunun yolunu gozleyen annelerin yardimcisi olsun 🤲 kusura bakmayın uzun oldu bayağı ama tek tek anlatmak istedim :)