Baybymucize MystryYYy bende de nedensiz durdurk yere ağlama üzülme var gereksiz yere stres yapıyorum hamilelikten mi nedir bilemedim artık
Neslihan1903 Nasippp hayır canım ikisi de özeldi aynı hastene karından bakmıştı acile gittiğimde bu gün kendi doktoruma gidince Altan baktı çok farklı çıkıyormuş 🤗
Nasippp Neslihan1903 yaa ciddimi baya fark var gerçekten. Şimdi aklıma takıldı aceba benimde mi öyleydi 🥺
Neslihan1903 Nasippp yavrum sende garanti olsun istemişler iyi ki öyle düşünmüşler rabbim korusun Ya ben alttan çok muayene olduğun için bana iki türlü bakıyorlar tüp bebek diye
minikbebeklerim MystryYYy ayrıca hiç yatmadım kendimi yormadan normal hayatıma devam ettim çok şükür 😊 inşallah sizde göreceksiniz gerçekten çok içten istiyorum hepinizin bu zor dönemi sağlıkla geçirmenizi
Nasippp minikbebeklerim banada doktor evin içinde yürü ama yorma kendini dedi az bi ayakta kalayım alt taraf batıyor sanki sende de oluyor muydu batma falan
MystryYYy minikbebeklerim bende hep yatiyorum doktorum yat dedi wc dsnda kalkmiyorum yemegi bile yatarak yiyorum cnm . Rabbim sabrimizin mukafatni vericek insallah inaniyorum 🤲🌼
Neslihan1903 Nasippp tabi gelmez mi anne olmak hem çok güzel hem çok zor gerçekten duygudan duyguya 🥰
Dzeyy Nasippp yok canım olmadı benim onun için günde 3 litre su içtim ve gğnlğk iç çamaşırımk değiştirdim hep
baby3_ Selin2 benim gibi birisi 🙈 bende hiçbi problem yoktu kontrol diye gittim 5 mm ile acil sevk edildim serklaj oldum 20. Haftamda . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Selin2 baby3_ amin insallah size de cok geçmiş olsun, rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla evlat acısi yasatmadan kavuşmak nasip etsin tüm annlere❣️🙏🏻
minikbebeklerim MystryYYy biz burda ne kadar konuşsak karşılaştırma yapsakta bizim için en iyisini kendi doktorumuz bilir tabi onlar ne derse yapmamız gerekir 😊
MystryYYy Baybymucize bende de hemen hemen her gun oluyor cnm o his. Biraz agrim oluyo aglayasim geliyor biraz kasiliyorum hemen kotu oluyorum modum dusuyor . Hamilelik hormnlarida var tabi.
Pinkchemistry @Baybymucizeo bende de oluyor bugün akıntım oluyır mesela hemen moralim düştü ağlamaklı bi mod dayım