Herkese merhabalar. Öncelikle hamilelere sağlıklı ve vaktinde bebişlerini kucağına almalarını , alanlarında yavrularına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Burada herkes bir dertten muzdarip herkesin bir sorusu var ve herkesin bir sözü birilerine teselli oluyor. Bende Google’da araştırıp beni tatmin etmeyen şeyleri burada yaşayanların ağzından okudukça rahatladım birtakım konularda. Benim de 4 gebelik kaybım var maalesef 1 tanesi 24 haftalık erken doğum sadece 1 gün yaşayabildi meleğimiz 3 tanede neredeyse kalp atışlarını duymadan kaybettik ve şimdi 10+4 günlük hamileyim şuana kadar çok şükür bir sıkıntı yok inşallahda olmaz. Gebelikten önce çok iyi bir doktora tüm kontrollerim yapılarak yola başladık benim ileri derecede kan pıhtılaşması problemim var ve rahim ağzı yetmezliği olduğunu söyledi doktorum gebelikten önce, pıhtılaşma için sabah akşam oksapar 0.4 kullanıyorum ve günde bir tane coraspin haftada birde pruloton iğne vuruluyorum harici kullandığım ilaçlarda var tüm önlemleri alıyoruz cuma günü yani tam 11 haftaya girdiğimizde serklaj yapılacak aspirini dün bıraktım oksaparıda çarşamba günü bırakmam gerekiyor yoksa işlem esnasında kanamamı durdurmak çok zor olurmuş biraz bu konuda tedirginim ya kanama durmazsa ya kan sulandırıcıya ara verdik diye bi sıkıntı çıkarsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum serklaj sonrasını da şuan düşünmek istemiyorum çünkü uzun bir yol var benim gibi kan pıhtılaşması olup serklaj olanlar var mı inşallah Allah hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.